ואולי העמוד טועה??? סע ליד פר
ואולי העמוד טועה??? סע ליד פרייבט סטנדרטי ותערוך השוואה
אני מסופק עם העמוד המשטרטי טוע
אני מסופק עם העמוד המשטרטי טועה ! ... אבל זעצם .. כניראה שכן :) בכל מקרה נסיעה ליד רכב סטנדרטי העלתה את השאלה מההתחלה !
כמובן משטרתי ....
כמובן משטרתי ....
לא חשוב איפה המד מהירות מחובר,
לא חשוב איפה המד מהירות מחובר, בסופו של דבר הוא נותן אינדקציה למספר הסיבובים שמגעים לצריה. הוא מכוון לגודל מסוים של גלגל. אם הגלגל יהיה יותר גדול המהירות המעשית שלך תהיה יותר גבוהה מזו שמראה מד המהירות. ברוב כלי הרכב המד מהירות מראה מהירות שהיא ב 10 עד עשרים אחוז יותר גבוהה מהמציאות. אבל הפרש כזה גדול כמו שלך לא נראה לי הגיוני. במיוחד לא עם גלגלים יותר גדולים מהמקור.
בדוק מהירות עם GPS. סע בקו יש
בדוק מהירות עם GPS. סע בקו ישר ובמהירות קבועה וה-GPS ייתן לך מדידה מדוייקת. אצלי גיליתי שדווקא אחרי הגדלת קוטר הצמיגים מד המהירות מדייק סוף סוף, אחרי שקודם הראה מהירות גדולה יותר מהמציאות. דרור
הנוסחה לחישוב הכיף גלגל פשוטה
הנוסחה לחישוב הכיף גלגל פשוטה מאוד. היחס בין ההקפים של הצמיג החדש והצמיג המקורי של היצרן יתן לך את השגיעה המדויקת במדאוץ ובמיוחד במד המרחק
שלום גיא, איזה צמיגים יש לך ב
שלום גיא, איזה צמיגים יש לך בסמוראי? האם בגודל 235? תודה, עופר.
לא אני הסתפקתי ב 215
לא אני הסתפקתי ב 215
חברים מה חשוב מד המבירות במלא
חברים מה חשוב מד המבירות במלא ישראלים לא אוהבים לנסוע לאט. ועכשיו ברצינות, אני יודע שמידה 215 לצמיד לא חוקית מבחינת רשוי האם הדבר נכון או שיש שינויים - ואם הדבר נכון מה עושים איך ניתן לאשר בכל זאת אותם. המצחיק הוא שיש לי אישור ברשיון ל- 30x9.5x15 שהינו צמיג גדול יותר מזה שיש לי עכשיו 215x75x15 והקודם מאושר ברשיון. ממש בדיחה יש לי סמוראי 84 דרך עגב למי שרצה לשאול.
נושא מעניין לדבר עליו אז בקשר
נושא מעניין לדבר עליו אז בקשר לסתיה בצמיג 215/75/15 צריכה להיות סתיה של 5\\% בערך (לפי חישוב שלי) אבל בבדיקה מול רכב אחר היתה סתיה של 10\\% אז אני לא יודע כמה זה בדיוק בקשר לרישוי של הצמיגים אני לא חושב שצריכה להיות בעיה כי יש הרבה סמוראים שיש להם צמיג 215/75/15 בצורה חוקית ברישיון פשוט צריך לדעת לאיפה ללכת כדי לאשר את זה