אני פעם ראיתי בתצוגה של גתוס ע
אני פעם ראיתי בתצוגה של גתוס עוגן שהם יצרו. העוגן הורכב משלושה בזנטים רחבים שננעצים בקרקע דרך פיסת ברזל עם חריצי V לכל בזנט. הכבל התחבר אל הברזל שעל הקרקע. הבנתי שאפשר לייצר כזה דבר אצל מסגר. ראה את התרשים האומנותי שיצרתי
זה נראה מעניין דרור אבל השאלה
זה נראה מעניין דרור אבל השאלה היא עד כמה העוגנים האלו אמינים - שלא תקבל אותו תקוע במכסה מנוע או בשמשה תוך כדי משיכה. עופר.
דרור. תראה בראלי יוקוהמה בכנרת
דרור. תראה בראלי יוקוהמה בכנרת התשמשנו במוצר הזה והוא שווה לתחת. לאו דווקא בגלל שגתוס ייצרו אותו או לא.... הבזנטים התעקמו - זה כבד, קשה לתקוע את זה באדמת סלעים - כי אי אפשר לקבוע את המקום המדוייק של כל אחד מהבזנטים (שחייב להיכנס לחריץ שלו ) - בקיצור, בלגן שלא שווה את המשקל שלו. שמע לי - יש לי דאקביל ויש לי מוט פיתול מושחז לא יותר ממטר אורכו, וזה הדבר הכי קומפקטי והכי טוב שמצאתי. ואין שום צורך לשלם 300 ש''''ח לדוקרן שיכניס לך את הדאקביל לקרקע. גם אין צורך בדוקרן כל כך ארוך כמו שמוכרים. הרי הוא לא יכול להיות יותר ארוך מהכבל שמחובר לדאקביל כי הטבעת חייבת להשאר מחוץ לקרקע לא? וחוץ מזה מה בדיוק עשית אצל גתוס? (-:
דרור. תראה בראלי יוקוהמה בכנרת
דרור. תראה בראלי יוקוהמה בכנרת התשמשנו במוצר הזה והוא שווה לתחת. לאו דווקא בגלל שגתוס ייצרו אותו או לא.... הבזנטים התעקמו - זה כבד, קשה לתקוע את זה באדמת סלעים - כי אי אפשר לקבוע את המקום המדוייק של כל אחד מהבזנטים (שחייב להיכנס לחריץ שלו ) - בקיצור, בלגן שלא שווה את המשקל שלו. שמע לי - יש לי דאקביל ויש לי מוט פיתול מושחז לא יותר ממטר אורכו, וזה הדבר הכי קומפקטי והכי טוב שמצאתי. ואין שום צורך לשלם 300 ש''''ח לדוקרן שיכניס לך את הדאקביל לקרקע. גם אין צורך בדוקרן כל כך ארוך כמו שמוכרים. הרי הוא לא יכול להיות יותר ארוך מהכבל שמחובר לדאקביל כי הטבעת חייבת להשאר מחוץ לקרקע לא? וחוץ מזה מה בדיוק עשית אצל גתוס? (-: הראית להם איזו עבודה אולדמן יודעים לעשות על פראדו?.....
היי רוני, אם אתה עוד ער אנא הר
היי רוני, אם אתה עוד ער אנא הרם אלי טלפון ל- 09-9564444 שלוחה 421 תודה עופר. אם אתה קורא את זה מחר (יום שישי) אז תתקשר כבר בשבוע הבא. להתראות.
דרור שלום רק היום סימתי את י
דרור שלום רק היום סימתי את ייצור הבזנטים לפני שאתה מתחיל אם ציוד לחילוץ כדי שתקרא את ספר החילוצים של אבירם ברקאי תוכל לקבל הרבה שיטות ורעיונות פיני נ.ב תוך מספר ימים אני הפרסם תרשים של בזנטים
קראתי את ספר החילוצים ולאחרונה
קראתי את ספר החילוצים ולאחרונה חזרתי גם לפרק על העוגנים. רוני, רציתי פעם אחת לראות מה זה גתוס, אז נכנסתי. אני יודע מה יחסך אליהם. המחיר של ה-DUCKBILL שהם נתנו זהה למחיר באתר הזה (באגף הקניון). איפה אפשר להשיג מוט פיתול ישן?
דרור שלום תן לי מס'' פקס ואנ
דרור שלום תן לי מס'' פקס ואני השלך לך תרשים של יתד החילוץ להתראות פיני
העניין עם גתוס זה ממש סתאאם.
העניין עם גתוס זה ממש סתאאם. למה מי אני שאגיד לך או למישהו אחר ללכת אליהם או לא? מה קרה? זה היה סתאם לאוורר איזה עקיצה ישנה וזהו. מוט פיתול או ציר מקולק יעשו את העבודה היטב. נסה אצל עידו או אצל אילן מסופר פאוור. אם אתה יכול להשחיז לבד את הקצה אז חפש ציר מפורק באחד ממגרשי הגרוטאות בצד הדרומי של כביש אזור בין מקווה ישראל לצומת המטאורולוגית. אם זה לא תקין זה יעלה לך ממש קצת. לדעתי 300 ש''''ח לא כולל למוט הקשה זה הרקה אם יש לך זמן וחשק לחפש את מה שהצעתי לך. ציריה אולי עדיפה כי יש לך צד אחד רחב וצד אחד משונן שאותו תשחיז. לא יות רמדי כדי שלא לחורר את הדאביל ולא פחות מדי כדי שזה יכנס לחור של הדאקביל. בסדר?