31 במרץ 2001 ב 13:11 9 תגובות 578 צפיות אורח/ת
האם יתכן חופש במייסבי הקינג פין ? ואם כן אז האם זה משהו נורא שצריך להחליף מיד ?! אסור לנסוע ככה מטר ? ניסיתי להראות בציור למה אני מתכוון

הוספת תגובה
  • 1. שרון 31 במרץ 2001 ב 13:14

גיא שלום, החופש שיש לך, הוא ל

גיא שלום, החופש שיש לך, הוא לא סוף העולם. ניתן ליסוע כך, אך טסט הרכב לא יעבור... אתה צריך להחליף את המיסבים בסרן. עניין קצת יקר אם עושים זאת במוסך, (1000-1400).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 31 במרץ 2001 ב 18:15

זה לא המייסבים של הסרן זה הקנ

זה לא המייסבים של הסרן זה הקניג פין את המייסבים בדקתי פירקתי ובדקתי אותם הם תקינים וסגרתי טוב הידקתי כמו שצריך ... גם כשהכל מפורק עדיין יש תנועה ...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 31 במרץ 2001 ב 20:26

אצלי בסיקס, לא מזמן גיליתי את

אצלי בסיקס, לא מזמן גיליתי את החופש הזה וניכנסתי להיסטריה. הפורום כולם אמרו לי שמעולם לא עשו את זה. אבל בכל זאת החלטתי לעשות לבד. לבסוף הצלחתי, והדבר היחידי ששילמתי עליו היה תפוח עליון והרכבה שלו למיפרק (דרוש בבית מלאכה). ככה זה בסיקס לפחות. הנזק שלי היה 280 ש''''ח. הרווח שלי היה גדול בכסף וענק בידע לפירוק הסרן הקדמי והבנתו. מומלץף למרות שהושבת ג''יפי שבוע.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 31 במרץ 2001 ב 21:52

אני אבדוק את העניין. האם זה מ

אני אבדוק את העניין. האם זה משבית את הרכב או שאפשר לנסוע ככה ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. פרסום 31 במרץ 2001 ב 22:41

גיא שלום! זה תלוי ברמת החופש.

גיא שלום! זה תלוי ברמת החופש. אני מניח שאם מדובר במילימטר או שניים חופש בקצה הגלגל זה עדיין לא נורא, אבל מעבר לזה מומלץ להחליף. בכל מקרה, בניגוד לסיקס ששם סיפור ההחלפה קשה יחסית, בסמוראי הוא אמור להיות קליל למדיי למיטב ידיעתי, ולא תזדקק לכלים מיוחדים. בדוק כמובן בספר איך בדיוק עושים את זה אבל אני מעריך שמדובר בהוצאת ציריה, פירוק הקינג פינים מלמעלה ומלמטה (זכור איזו פחית מרווח הגיעה מאיפה) ואז חלקו החיצוני של המפרק ביד שלך. החלף את המיסבים והרכב הכול חזרה. בהצלחה חנן.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 01 באפריל 2001 ב 06:33

קודם כל מזל טוב !!! שנית מדוב

קודם כל מזל טוב !!! שנית מדובר בערך במילימטר כרגע ....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. מוני הגי''פאי 01 באפריל 2001 ב 07:04

קודם כל חגי תיסלם על הציורים.

קודם כל חגי תיסלם על הציורים. דבר שני לפי ערן זה לא בעיתי לפרק בסיקס ולכן בטח גם לא בסאמוראי. חבל שלא הראת לי את זה במפגש. מין הסתם את הקינג פין עצמם כדאי לפרק בבית מלאכה כל השאר אתה יכול לעשות לבד. הבעיה שלך שזה ישבית את הרכב שאצלך הוא יחיד. בכל מקרה אם תרצה עזרה אשמח לעזור. בפסח יש לי חופשה של כמה ימים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 01 באפריל 2001 ב 07:22

תודה מוני רק שאני ציירתי ולא ח

תודה מוני רק שאני ציירתי ולא חגי ! יכול להיות שאני באמת אפרק את זה !

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. מוני הגי''פאי 01 באפריל 2001 ב 07:29

התכוונתי לכתוב גיא ויצא חגי.

התכוונתי לכתוב גיא ויצא חגי. מצתער אבל לא ישנתי הרבה הלילה (הילדה) בכל מקרה אם תצתרך עזרה - אשמח לעזור.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול