יוני, יש שתי אפשרויות: 1.את
יוני, יש שתי אפשרויות: 1.אתרים ייעודיים בחו''''ל - יש כל מיני סוגי נעילות (ואני ממליץ גם לנעול את הדלתות של הסופה לציר - אצלי זה מולחם) 2.ללכת למסגר שיעשה לך את זה עפ''''י סקיצה (זה מספיק טוב, ואם אתה רוצה הצעת מחיר עבור שנינו אז תגיד לי כי גם אני לא אתנגד לעשות את זה)
יוני ואריק אני אישית לא חושב ש
יוני ואריק אני אישית לא חושב שזה נחוץ . תשימו נועל מכסה מנוע רגיל, (הביטוח מחייב) ותהיו שקטים מהבחינה הזו. לשים רב בריח זה סתם מסורבל . יוני אל תשכח שגנב שירצה את הסופה שלך יקח אותה ולא משנה מה תשים שם, מה גם שהוא לא צריך לפתוח את המנוע בשביל להניע.
נועל מכסה מנוע רגיל לסופה????
נועל מכסה מנוע רגיל לסופה???? זה הרי כאילו לא שמת כלום, אנו לא מחייבים לסופות נועל מכסה כי זה בזבוז כסף מוחלט !!! אם כבר הדרך להקשות על הגנב היא נועל לסופה ע''''יי מנעול חיצוני לטעמי מיגון פיסי יעיל יותר ממיגון אלקטרוני ויוכיחו זאת כל 9 כלי הרכב שניגנבו ללקוחותי ב חודשיים האחרונים מאיר
ידידי הג''יפ שלי ממוגן ע''''י
ידידי הג''יפ שלי ממוגן ע''''י נעילת הגה אוטו גרד ובנוסף ע''''י נעילת הגה קלאטץ!!! כול מי שרואה את הגכך המהכמות ואכן הג''יפ שלי עבר בשלום נסיון גנבה כושל אז בקיצור לכול האפשרויות היקרות האלו יש תחליפים זולים ולדעתי גם יותר טובים!!!
ידידי הג''יפ שלי ממוגן ע''''י
ידידי הג''יפ שלי ממוגן ע''''י נעילת הגה אוטו גרד ובנוסף ע''''י נעילת הגה קלאטץ!!! כול מי שרואה את הגכך המהכמות ואכן הג''יפ שלי עבר בשלום נסיון גנבה כושל אז בקיצור לכול האפשרויות היקרות האלו יש תחליפים זולים ולדעתי גם יותר טובים!!!