אהלן איש כבר מספרים שירדת מהא
אהלן איש כבר מספרים שירדת מהארץ שברחת לירדן שאתה XXX מהצד תחכיש הכל מייד וכאן בבקשה שלום 1?? מאיפה זה
אומרים שזה דינם של עלומי שם .
אומרים שזה דינם של עלומי שם . . . - איך צביקה אומר שלום1 (נו טוב, מאיר) סתם סתאם סתאאאם
אההה, ככה זה שיש חברים נא המשי
אההה, ככה זה שיש חברים נא המשיכו בהסטלבטות חופשי עלי, נו בחייכם איך אפשר להכנס לפורום כאשר השם שלך לא מופיע?? מאיר
מאיר, יש לי פתרון מהיר יותר בש
מאיר, יש לי פתרון מהיר יותר בשבילך מלשנות את השם בפורום - רוץ למשרד הפנים ושנה את השם לשלום1 לפני שהם ישבתו עוד פעם. כמו שאמר היו''ר: ''טוב שם טוב משמן טוב''. והמבין - יבין (או שישתה את המים של הקישון).
ואללה אתם קרציות אין לכם מה לע
ואללה אתם קרציות אין לכם מה לעשות יאללה תלכו לשתות את המים של ים המלח או לחילופין מכבי בפחית מאיר
שלום1 תנסה למחוק את זכרון המטמ
שלום1 תנסה למחוק את זכרון המטמון שלך בדפדפן. נראה לי שזה מקור הבעיה. אז תזדהה לאתר בתור מאיר.
צריך למחוק את ה-COOKIE של אתר
צריך למחוק את ה-COOKIE של אתר השטח מהדפדפן. כל דפדפן שומר אותם במקום אחר. באקספלורר וWIN95/98 זה נמצא ב: C:\WINDOWS\COOKIES (אבל לא תמיד... בגדול זה ספרייה בשם COOKIES) אחרי שמוצאים אותם, צריך למחוק מתוך הספרייה את ה-COOKIE של אתר השטח (צ''''ל משהו שמכיל את שם האתר). במחשבה שניה, זה יוצא די מסובך. אז אולי יש למישהו רעיון יותר מוצלח, לפני שנחרב לך המחשב. שץ?
מאיר לך בדפדפן שלך אל tools
מאיר לך בדפדפן שלך אל tools -- internet options-- content--auto complete תלחץ על clear password תסגור את הדפדפן וכנס לאתר מחדש זה אמור לפתור לך את הבעיה
שלום 1 פשוט או שתרים לי טלפון
שלום 1 פשוט או שתרים לי טלפון או לחילופין, כנס לאחת הכתבות, למטה איפה שיש גירסה להדפסה יש כפתור יציאה מהמערכת לחץ עליו, הכפתור אמור למחוק לך את ה-cookie במידה ויש בעיות פשוט תריםפ לי טלפון. בהצלחה שץ
מאיר או יותר נכון שלום 1 (באמת
מאיר או יותר נכון שלום 1 (באמת מתאים לך הכנוי הזה). יכול להיות ששץ חושב שאתה האחד ויחיד הרוצה שלום בארצנו.