פורומים

- שטח 4x4

שץ אני מוחה נמרצות!!!!!

01 באפריל 2001 ב 22:06 10 תגובות 569 צפיות 1שלום
שץ אני לא מצליח להכנס בשם שלי כי אני משום מה תקוע אם איזה שם שלום1 מי זה מה זה וכן הלאה ואני לא מצליח אפילו לבצע עידכון חזרה לשם שלי "שטח בטוח מאיר" דחוףףףףףףףף
הוספת תגובה
  • 1. zvikabar 01 באפריל 2001 ב 21:03

אהלן איש כבר מספרים שירדת מהא

אהלן איש כבר מספרים שירדת מהארץ שברחת לירדן שאתה XXX מהצד תחכיש הכל מייד וכאן בבקשה שלום 1?? מאיפה זה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אריק2 01 באפריל 2001 ב 22:12

אומרים שזה דינם של עלומי שם .

אומרים שזה דינם של עלומי שם . . . - איך צביקה אומר שלום1 (נו טוב, מאיר) סתם סתאם סתאאאם

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. 1שלום 02 באפריל 2001 ב 06:21

אההה, ככה זה שיש חברים נא המשי

אההה, ככה זה שיש חברים נא המשיכו בהסטלבטות חופשי עלי, נו בחייכם איך אפשר להכנס לפורום כאשר השם שלך לא מופיע?? מאיר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. גדי מאיר 02 באפריל 2001 ב 07:41

מאיר, יש לי פתרון מהיר יותר בש

מאיר, יש לי פתרון מהיר יותר בשבילך מלשנות את השם בפורום - רוץ למשרד הפנים ושנה את השם לשלום1 לפני שהם ישבתו עוד פעם. כמו שאמר היו''ר: ''טוב שם טוב משמן טוב''. והמבין - יבין (או שישתה את המים של הקישון).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. 1שלום 02 באפריל 2001 ב 08:14

ואללה אתם קרציות אין לכם מה לע

ואללה אתם קרציות אין לכם מה לעשות יאללה תלכו לשתות את המים של ים המלח או לחילופין מכבי בפחית מאיר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. מוני הגי''פאי 02 באפריל 2001 ב 08:39

שלום1 תנסה למחוק את זכרון המטמ

שלום1 תנסה למחוק את זכרון המטמון שלך בדפדפן. נראה לי שזה מקור הבעיה. אז תזדהה לאתר בתור מאיר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. קובי 02 באפריל 2001 ב 10:17

צריך למחוק את ה-COOKIE של אתר

צריך למחוק את ה-COOKIE של אתר השטח מהדפדפן. כל דפדפן שומר אותם במקום אחר. באקספלורר וWIN95/98 זה נמצא ב: C:\WINDOWS\COOKIES (אבל לא תמיד... בגדול זה ספרייה בשם COOKIES) אחרי שמוצאים אותם, צריך למחוק מתוך הספרייה את ה-COOKIE של אתר השטח (צ''''ל משהו שמכיל את שם האתר). במחשבה שניה, זה יוצא די מסובך. אז אולי יש למישהו רעיון יותר מוצלח, לפני שנחרב לך המחשב. שץ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 02 באפריל 2001 ב 10:35

מאיר לך בדפדפן שלך אל tools

מאיר לך בדפדפן שלך אל tools -- internet options-- content--auto complete תלחץ על clear password תסגור את הדפדפן וכנס לאתר מחדש זה אמור לפתור לך את הבעיה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אורח/ת 02 באפריל 2001 ב 14:29

שלום 1 פשוט או שתרים לי טלפון

שלום 1 פשוט או שתרים לי טלפון או לחילופין, כנס לאחת הכתבות, למטה איפה שיש גירסה להדפסה יש כפתור יציאה מהמערכת לחץ עליו, הכפתור אמור למחוק לך את ה-cookie במידה ויש בעיות פשוט תריםפ לי טלפון. בהצלחה שץ

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. עמוס.ג 02 באפריל 2001 ב 21:55

מאיר או יותר נכון שלום 1 (באמת

מאיר או יותר נכון שלום 1 (באמת מתאים לך הכנוי הזה). יכול להיות ששץ חושב שאתה האחד ויחיד הרוצה שלום בארצנו.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול