פורומים

- שטח 4x4

רעשים מנעילת הדיפרנציאל.

02 באפריל 2001 ב 11:33 8 תגובות 511 צפיות אורח/ת
בזמן האחרון החלו להשמע רעשים חזקים מהנעילה האחורית. הרעש נשמע כמו 'פאק' חזק מאד - אלו לא התיקתוקים הנעימים ששומעים בזמן סיבוב אלא רעש חזק בהרבה שנשמע בירידות או בזמן שינוי תאוצה. בתחילה לא ידעתי מה מקור הרעש אבל רוני (top4x4) וסעדיה ממוסך אפק הצביעו על הנעילה. שאלתי היא האם ניתן להעלים או להקטין את הרעש שהוא חזק במיוחד כאשר מתחילים לסוע אחרי שהרכב עמד מספר שעות. אולי ע"י החלפת השמן בדיפ' האחורי לשמן סמיך יותר הבעיה תקטן? תודה מראש, עופר.
הוספת תגובה
  • 1. מוני הגי''פאי 02 באפריל 2001 ב 09:41

איזה נעילה יש לך ? אם LOCK RI

איזה נעילה יש לך ? אם LOCK RIGHT אולי הקפצים נחלשו?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 02 באפריל 2001 ב 09:55

כן מוני, אכן LOCK-RIGHT. מה ז

כן מוני, אכן LOCK-RIGHT. מה זה אומר שהקפיצים נחלשו? מה המשמעות הכספית?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. מוני הגי''פאי 02 באפריל 2001 ב 10:19

אם אני לא טועה אז אתה קנית את

אם אני לא טועה אז אתה קנית את הסאמוראי מיפתח אם כן אז התקינו את הנעילה לפני כשנתים. לא נראה לי שבזמן הזה הקפצים יחלשו אבל ... בכל מקרה מדובר על 4 קפצים קטנים בנעילה (כנס לאתר של חנן לפרטים) שלא נראה לי שיעלו הרבה . וניתן להחליפם לבד. רעש של בומים מדי פעם הוא מקובל מנעילה זו במיוחד אם אתה מאיץ בסיבוב. אבל לא בתדירות גבוהה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 02 באפריל 2001 ב 10:26

האמת שהיתי רוצה לעשות סיבוב עם

האמת שהיתי רוצה לעשות סיבוב עם מישהו שמבין כדי לקבל חוות דעת נוספת ממישהו שממש ירגיש את הרכב. תודה על העזרה והידע, מוני, עופר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. toy4x4 02 באפריל 2001 ב 16:47

יכול להיות שהלכו הקפיצונים. ה

יכול להיות שהלכו הקפיצונים. הם ממש קטנים ואני לא יודע איפה יש כאלה לרכישה בארץ. בדוק את מבנה הנועל באתר המצ''''ב ותוכל לראות במה מדובר. נוזל לא יסייע הרבה אם ארבעת חלקי הנועל לא צמודים בחוזקה אחד לשני - וזה בדיוק תפקיד הקפיצונים.

תאור הרכבת נועל דיפרנציאל

תאור עוד יותר טוב....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. toy4x4 02 באפריל 2001 ב 16:49

הצילום הבא מסביר הכי טוב.

הצילום הבא מסביר הכי טוב.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. פרסום 02 באפריל 2001 ב 17:03

עופר שלום תרים טלפון ליפתח, ל

עופר שלום תרים טלפון ליפתח, לפני כשנתיים הוא קנה קפיצים כאלה בכמה גרושים בחנות בישראל ואנחנו החלפנו את הקפיצים. אל תמשיך לנסוע אם יש לך מצב של החלקה של הנעילה מכיוון שאתה תשבור כך את הפינות של השיניים של הנעילה. בהצלחה חנן.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 03 באפריל 2001 ב 12:09

אם מה שהמקצוענים טוענים זמדובר

אם מה שהמקצוענים טוענים זמדובר בקפיצים נכון, אזי תוכל לרכוש זאת בחנות כלי כתיבה - קפיצים של עט כדורי. יספיקו לסוזוקי. סת....אאאם אני לא מזלזל אלא מתלוצץ

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול