פורומים

- שטח 4x4

טוב אתם יכולים להגיד תתחדש !

03 באפריל 2001 ב 22:43 7 תגובות 456 צפיות אורח/ת
יש כננת מורכבת פועלת ואני מאושר. רק שאלה אחת יש לי האם הכננת אמורה לסחוב את האוטו אם אני יושב בתוכו ולוחץ חזק על הבלמים ? הכננת ל 4500 ליברות בערך 2 טון לדעתי האם סמי עם בלמים לחוצים שוקל יותר או פחות מזה ? תודה.
הוספת תגובה
  • 1. פרסום 03 באפריל 2001 ב 21:50

פחות, הרבה פחות. בהערכה גסה מא

פחות, הרבה פחות. בהערכה גסה מאוד סמי עם גלגלים נעולים על דרך עפר צריך להיגרר בכוח של פחות מטון, אולי אפילו 600 ק''''ג. מצד שני אל תשכח שזה שמצהירים על כננת שהיא מסוגלת לסחוב 4500 ליברות זה לא אומר שזה נתון אמיתי, ובנוסף, מדובר על כוח משיכה כאשר הכננת מקבלת מתח מלא ללא התחשבות בנפילת המתח על החוטים מהמצבר אליה, ומדובר בכריכה ראשונה של הכבל. בניסיון חילוץ של משאית שהתיישבה על סוללה, נקשרתי אליה עם הג''יפ וכננת סופרווינץ'' 9000 כאשר עוד משאית שישה טון שימשה לי מאחורי הג''יפ כעוגן. בשימוש עם מכפיל כוח הכננת גררה ללא בעייה אותי ואת העוגן שלי ביחד, שנינו עם בלמים נעולים, אל המשאית התקועה על דרך עפר. חנן

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 04 באפריל 2001 ב 05:04

אווה .. אז איך אני יכול לבדוק

אווה .. אז איך אני יכול לבדוק את הכננת ? האם היא באמת בסדר ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. zvikabar 04 באפריל 2001 ב 06:07

סע לורדית תתחבר לעגון שלמעלה

סע לורדית תתחבר לעגון שלמעלה שב בנחת באוטו עם חבר ותשחק בכפתורי השלט תגיע למעלה אז זה עובד סתאם סתאם תתחדש גיא - איפה קנית ואיזו כננת וכמה עולה מחפש לויטארה משהו קטן כמו שלך לא כולל התקנה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. מוני הגי''פאי 04 באפריל 2001 ב 07:12

גיא יש לך גם אישור על הכננת ?

גיא יש לך גם אישור על הכננת ? כי אם לא שוטר יכול להוריד אותך מהכביש. וזה יעלה הרבה כסף !!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. חגי 04 באפריל 2001 ב 08:51

לגיא תתחדש על הכננת וגם על האי

לגיא תתחדש על הכננת וגם על האישור ברישיון !!!! חגי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. פרסום 04 באפריל 2001 ב 09:23

גיא, תעשה את הבדיקה שכתבת ואם

גיא, תעשה את הבדיקה שכתבת ואם הכננת תעמוד בו בגבורה ראה את העניין כסגור. זה מנוע חשמלי, לא מנוע בנזין, אין כאן בריחת קומפרסיה או סתימות דלק, או עובד או לא עובד, אני חושב. בהצלחה חנן.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 04 באפריל 2001 ב 11:44

כל התשובות לשכל השאלות יש א

כל התשובות לשכל השאלות יש אישור טכניון ויש בקשת שינוי מבנה שאמורה לחזור מחר מאישור. - מוני הכננת משומשת ויש פה קומבינה אז אין מחיר להגיד לך צביקה. אכן לחצתי ברקס ונתתי בכננת והאוטו נסע קדימה על אספלט כשהגלגלים נעולים - חנן והיתה לי גם שיחה קלה עם הבחור מהמיבדקה של הטכניון לגבי קשתות וכלובים - היתה פה שאלה האם כלוב עובר או לא עובר, אז הנה התשובה: ניתן להתקין קשת שכעקרון אמורה לעבור בדיקה ואישור תשרד הרישוי ולהכנס לניירות כי זה שינוי מבנה. אבל הוא הבטיח לי שקשת לא עושה בעיות בפרט אם זה לא במקום חלקי פח אלא בנוסף. לגבי כלוב הוא אמר שצריך לבקש אישור שינוי מבנה ולהסביר במה דברים אמורים כדאי להוסיף תרשים (ככה הוא אמר) והוא לא רואה סיבה שלא יאשרו מתקן בטיחותי שכזה בפרט ברכב שדה ... עד כאן.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול