הי, לי יש מגלן 315, זול יחסית
הי, לי יש מגלן 315, זול יחסית קטן ונוח חסרונות: לא ניתן לחבר לאנטנה חיצונית (לא נתקלתי בבעיה עד היום, הוא נמצא ליד השמשה הקדמית) אין תצוגת מפות. יתרונות: מספק את המידע הנחוץ :) זול.
אייל אם אני לא טועה אתה (כמונ
אייל אם אני לא טועה אתה (כמוני) עובד בנס. אז איך אתה יכול לקנות מהתלושים ג''י פי אס . התלושים מספיקים בקושי לחצי (: . הכל כמובן בצחוק . אני מכיר אדם נחמד ושמו אריק ולו יש ETRAX הוא מאוד מרוצה מהמכשיר, קטן וזול ופשוט להפעלה (אני חושב שזה המכשיר הקטן ביותר) . ועוד דבר אני אישית הייתי רוכש את המכשיר בארהב. חגי.
שלום יש לי GARMIN 12 XL רכשת
שלום יש לי GARMIN 12 XL רכשתי אותו לפני כחצי שנה ולדעתי זה BEST VALUE FOR MONEY יש בו הכל חיבור לאנטנה חיצונית יכולת טעינת מפות צפצופים מסלולים בקיצור הרבה יותר ממה שצריךוכמכן וחשוב מכל למכשיר יש קליטה מעולה ולצורך ההשוואה לחבר שלי שיש לו ''''מגלן קולור טראק שעלה 100 דולר יותר יש קליטה פחות טובה תבין אני לפעמים מניח אותו באוטו על המושב לא על הדשבורד והמכשיר קולט ללא בעיה בכל טיול הוא מתלונן שפה ושם אבדה לו הקליטה ואני לא יודע על מה הוא מדבר כמוכן מבחינת הנדסת אנוש הוא מאד נח וקל לתפעול מבחינת מחיר אני רכשתי את המכשיר בארה''''ב דרך האינטרנט המכשיר עלה 200$ כבל למצת ולמחשב עלה 35 דולר ותושבת לשמשה 30 דולאר וזה שווה כל דולר בהצלחה