פורומים

- שטח 4x4

נעילה ובולמים לטרופר

04 באפריל 2001 ב 14:29 8 תגובות 878 צפיות דנדי
סופסוף התפנה קצת כסף לשיפורים. מישהו יודע מה מספרי הדגם של רנצו 9000 ו/או ARB לטרופר 94? או אולי אתרי אינטרנט דרכם ניתן להזמין בארה"ב? כל הצעה תתקבל בברכה
הוספת תגובה
  • 1. toy4x4 04 באפריל 2001 ב 16:19

עסקה כוללת של מערכת מתלים אולד

עסקה כוללת של מערכת מתלים אולדמן ובה שני קפיצי סליל גבוהים באינץ'' מהמקורי וארבעה בולמי זעזועים - מדיום או הבי דיוטי לבחירתך ועוד נועל ARB ועוד מדחס כולל הרכבה ומע''''מ תעלה לך בדיוק 11,500 ש''''ח - כולל התקנה ומע''''מ. אם אתה מעוניין - צלצל אלי 054444970 רוני

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 04 באפריל 2001 ב 17:08

לעומת זאת בoff-road תוכל לקנות

לעומת זאת בoff-road תוכל לקנות את אותה חבילה הכוללת 4 בולמי אולדמן,2 קפיצים,נעילת arb וקומפרסור אוויר ב11000 כולל המע''''מ וההתקנה אם אתה מתעקש על ראנצו בoof-road כרגיל הראנצו נמכרים במחיר הזול ביותר בארץ 2100 ש''''ח ל4 בולמים כולל המע''''מ אתה מוזמן להתקשר 058274923 ארז

http://www.off-road.co.il

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. zvikabar 04 באפריל 2001 ב 22:08

יש לי רק שני ראנצו 9000 קידמיי

יש לי רק שני ראנצו 9000 קידמיים בשבילך חמש מאות שקלים ושניהם שלך [email protected]

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. 4x4hotmail 05 באפריל 2001 ב 13:52

500 שקלים עלובים זה כל מה שאתם

500 שקלים עלובים זה כל מה שאתם יכולים על היבואן? ובשביל זה אתם חותכים אותו בתוך פורום שכולם יראו? ככה לא ניראה שאתם תישארו הרבה יותר מדי זמן בעסק הזה. ואני לא יקנה ממכם כלום. אתם חושבים שאתם מבינים משהו בג''יפים? אם זה קצת דומה למה שאתם מנהלים בעסק שלכם אתם לא שווים הרבה. toy4x4 אם אני אתה - אני לא מוכר לאופרוד בורג!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. shay 05 באפריל 2001 ב 14:21

תרנגול... אני לא בטוח מי אתה

תרנגול... אני לא בטוח מי אתה אבל אני בטוח שאם הייתי בעל עסק לא הייתי רוצה לקוח כמוך!!! על מה אתה בדיוק מגן על מה????? על קשרי ספקים? על חברות בין יבואן לסוכן שלו? מי אתה בכלל שתכתיב לעסקים מה לעשות, איפה, ומתי!!!! לי באופן אישי נראה שלמישהו נורא, אבל נורא כואב(כלכלית) מעצם קיומה של חברת אופ-רוד. שי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אריק2 05 באפריל 2001 ב 15:05

מעניין מי זה התרנגול...אני חוש

מעניין מי זה התרנגול...אני חושב מאד שאני יודע... מחכה לתשובה...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. toy4x4 05 באפריל 2001 ב 18:34

אני דווקא אשמח למכור לאופרוד:

אני דווקא אשמח למכור לאופרוד: לא רק ברגים אלא הרבה יותר מזה. כמה שיותר - יותר טוב. (רק שישלמו בזמן...) מצד שני אכן, יש משהו בקירקור התרנגול - לא בטוח שהם צריכים לחתוך את הספק שלהם בפורום. תרנגול - כמו שכבר חזרתי פעמים אחדות - אם לא תזדהה לא נוכל להתייחס אליך יותר. חג שמח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. zvikabar 05 באפריל 2001 ב 20:11

הם חותכים הכל רוני גם את גר

הם חותכים הכל רוני גם את גרונותיהם של אלה שחושבים אחרת ושהספק שלהם (אתה אני חושב)יתמקד במרקטינג ולא במכירות אז הוא יהנה תמיד מאופרוד מקודמיהם ומיורשיהם כי מה שצריך באמת (הספק)זה צרכן דורש ולא מוכרן בר חלוף ותחליף ראנצו 9000קנו בכל מחיר אדיוטי שמישהו בקש זה עדיין כך כי מישהו עשה מרקטינג טוב לא כי מישהו מכר בזול יותר אז בלי קשר לתרנגולים מקרקרים פרסם מחירון רשמי באיזה לינק עלום ממילא אתה לא יכול לחתוך את מפיציך זה לא הגיוני ולא אתי ולא עובד תבקש מקמעונאים שלך שאת מרכולתם יציעו באתריהם הם או בטלפון או בחנותם שמידי פעם יפרסמו באיזה מדיה שבא להם על מבצעים והצעות 11000 11500 אבל ככה אתה נראה רע!!! מי נותן 10500 דעה אישית

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול