זה באמת זיק ?
זה באמת זיק ?
כן זה מעלה זיק. כל הכבוד!
כן זה מעלה זיק. כל הכבוד!
כן. מתחת לערמות האבנים והצמיגי
כן. מתחת לערמות האבנים והצמיגים שוכן לו הזיק. רטוב, כבוש וללא הפודרה הקיצית שלא הייתה מאפשרת כלל לצלם משהו חוץ מענני אבק :))) אבל שאלתי היא.... הרי הזיק לא מוביל לשום מקום שאי אפשר להגיע בלי לעבור אותו אז מה הסיבה להגיע לשם? רק עניין העבירות.... האתגר... הכייף שבמאמץ.... היכולת... האגו הגברי (אולי המטופש) :)) אם ככה.... מה הכייף ''''לסלול'''' את המעלה? מה הכייף לנסוע על צמיגים? מחר נביא דחפור ומכבש נעשה כביש אספלט יפה ומהודר ואז נוכל לעלות את הזיק גם עם סובארו או פרארי (כדי שאף אחד לא יעלב). יותר מזה... אם היו כתוביות הוידאו מספרות על החברים שבנו, על הצמיגים שאספו ואיך אח''''כ החזירו הכל לקדמותו.... ניחא. אבל הכתוביות מדברות על ''''איך עלינו בלי כננות ובלי נעילות.... וכו'''''' ומה משתמע מכך? זה כבר עניין לפרושים, לי יש את שלי והוא בהחלט לא חייב להיות הפרוש היחיד. אשמח לשמוע דעות נוספות. רק לצורך העניין וההגינות... בפעם האחרונה שהייתי בזיק המדרגה היתה בגובה פנסי ה- CJ שלי לערך ואז עליתי אותה עם נעילה אחורית ולא בקלות רבה. סופה מוגבהת ללא נעילות לא עלתה למרות נהג מוכשר ומנוסה.
קודם כל, למה לא לפרגן? הם עלו
קודם כל, למה לא לפרגן? הם עלו את הזיק וזה יפה, לא חשוב איך, כל עוד זה לא עם כננת. שנית, זה לא אמור להפתיע כל כך, ראיתי גם טרופר עולה את הזיק לאחר בנייה, וצריך לזכור שההשוואה לסופה במצבה הסטנדרטי גורמת עוול לסופה. סופה סטנדרטית מספקת מהלכי מתלה עלובים ודיפרנציאלים פתוחים לגמרי בניגוד לרוב הSUVים שמגיעים לפחות עם לימיטד סליפ אחורי. השאלה הגדולה היא הפוטנציאל של הרכב וכאן אין שום SUV שמתקרב לסופה. עם תוספת של 2500 ש''''ח בשיפורים, הסופה כבר תשאיר הרחק מאחור כמעט כל SUV שינסה להתחרות איתה בעבירות טכנית חנן
אז מה בלי שופל אני לא עולה את
אז מה בלי שופל אני לא עולה את הזיק הזה ?
גיא, במחיר יום עבודה של שופל,
גיא, במחיר יום עבודה של שופל, קנה לעצמך שתי נעילות, ואז גם תחסוך את הדלק לזיק, חבל יהיה לך לנסוע לשם, הוא פשוט ישעמם אותך בקלילות שלו.
חה חה חה למזלי אני חוסך גם א
חה חה חה למזלי אני חוסך גם את הקטע של הנעילות זה כרגע לא מעניין אותי. השקעתי מספיק באוטו (יש לי ''משכנע'' על הפגוש הקידמי) וחוצמיזה אני לא אסע חצי יום בשביל איזו עלית פודרה .... צר לי אם פגעתי במישהו ... חג חרות שמח לכולם !
רציתי לשאול את חנן מה הכי טוב:
רציתי לשאול את חנן מה הכי טוב: דיסקברי או סופה? אולי אני לא יודע הרבה כמוך אבל יכול להיות שדיסקברי זה SUV? אני חושב שכמעט בכל מצב יותר עדיף עלי דיסקברי מסופה. אבל אתה אומר שסופה יותר טוב מכל SUV אז לא יכול להיות שאתה טועה?
ראשית, מאוד יתכן, ולמעשה, כמעט
ראשית, מאוד יתכן, ולמעשה, כמעט בטוח שאני טועה... שנית, כבודו של הדיסקו במקומו מונח ועדיין אם ניקח את שתי הפלטפורמות, נראה שתפוצת, זמינות ומחיר השיפורים לסופה יהיו טובים משל הדיסקו ויחס התמורה למחיר יהיה טוב בהרבה בסופה מאשר אצל הדיסקו. תנסה לעשות חשבון מהיר של שתי נעילות (580$ לסופה), הגבהה קלה (200-700$ לסופה), שינוי יחסי העברה(250-750$ לסופה), מיגונים(?), תוסיף את מחיר הפלטפורמה ותבדוק אם אני טועה בהיבט היחס שקל/ עבירות. אני מעריך גם שזו הסיבה שרוב המתחרים באירועי העבירות הלא ממומנים בארץ ובחו''''ל (TOP TRUCK CHALLANGE של FOUR WHEELER) מצוידים בJEEPים. חנן
חנן.... זה ממש לא הקטע של ''''
חנן.... זה ממש לא הקטע של ''''לא לפרגן'''' אין לי שום בעיה עם כל צורת עליה כלשהי כולל כננת רק שאח''''כ ישאר נקי ומסודר. ובנושא הלא בעייה..... בוא ניפגש בסוף אוגוסט למרגלות הזיק ואז נראה כמה ''''קליל'''' הוא מסוגל להיות :))
תעשו לי טובה את ההתנצחויות תע
תעשו לי טובה את ההתנצחויות תעשו בצפון
מישהו קנה את הדרום ולא סיפר לנ
מישהו קנה את הדרום ולא סיפר לנו?
התנצחויות? עם חנן? אתה לא שפוי
התנצחויות? עם חנן? אתה לא שפוי? הכל בכוונה טובה... אני מנסה לשכנע אותו לרדת לאזורנו. זה הכל :))
העדכון האחרון שקבלתי ממעלה זיק
העדכון האחרון שקבלתי ממעלה זיק - לא עביר בעליל מדובר על לפני שבועיים , גיפים משופרים מאד עם נהגים מעולים לא הצליחו לטפס ללא כננות , אז יאלה נמרוד , יפתח - קדימה לעבודה , את חנן אני לא מזכיר עד שילמד לחתל כמו שצריך ...)
פלא שלא עליתם על זה: הג''יפון
פלא שלא עליתם על זה: הג''יפון ירד ברוורס, ובעריכה הפכו את זה מהסוף להתחלה. לה לה לה, חג שמייח
לאגודת הקיות כל הכבוד אבל לעלו
לאגודת הקיות כל הכבוד אבל לעלות את זיק בצורה כזו (הרבה עבודות מע''''צ, ואחד מכם בטוח בעל פנצריה) באמת רק קיה.
לפי מיטב זכרוני המעורער בסוף מ
לפי מיטב זכרוני המעורער בסוף מעלה זיק שוכנות להן מאגורות נחש צמא. ואם מישהו חושב שלא שווה לעלות בשביל להגיע אליהן אז שיהיה לו לבריאות. וכן אני יודע שיש גם דרך עוקפת לשם.
ניר נדמה לי שגם לחנן יש אישור
ניר נדמה לי שגם לחנן יש אישור ליום אחד, הנעלם הגדול הוא אם אתה מגיע?