הסיפור מתחיל לפני חצי שנה אז קניתי לי לסופתי צמיגי יוקוהמה גאולנדר MT 31/10.5
נסעתי בהנאה על הצמיגים עד שלפני כארבעה חודשים שמתי לב לכך שכל דופן הצמיג מתחילה להיסדק ולהתפוצץ והגומי נראה יבש לחלוטין.
הלכתי אל מי שהתקין לי את בצמיגים: גיא רפאל מפרו-ג'יפ והתלוננתי בפניו. הוא מיד התקשר לחברת הגיפור לבחור בשם ציון וסיפר לו על המקרה. ציון הבטיח שעוד באותו שבוע הוא מגיע לחיפה כדי לבחון את הצמיגים ולחליט מה עושים.
כמובן שהוא לא הגיע וגם לא בשבוע שלאחר בכן למרות פניות חוזרות ונשנות.
כמובן שאף אחד בהגיפור לא הראה עניין בצמיגים ובבעיה שלי ולכן הנושא נמשך ונמשך עד היום. בשבוע האחרון אחרי 10000 ק"מ בערך התפוצצו לי שני צמיגים ברכב, לא מדקירה או צביטה אלה מרקבון הגומי בלבד.
אני הולך להחליף את הצמיגים שלי אחרי חצי שנה בלבד שהם היו על האוטו ולא רק שאני לא אשים יותר יוקוהמה אלה אני לא רוצה גם שום קשר עם חברת הגיפור ועם השרות המצוין שלה.
אני יודע שיש אנשים רבים שמאוד מרוצים מהצמיגים האלה, גם אני הייתי כך בחודשיים הראשונים, אבל העובדה בזה שאין טיפול בתלונות מצד הלקוחות גרמה לי להגיע למצב כזה.
אני חושב שחברה כמו יוקוהמה שמשווקת הרבה צמיגים והרבה לרכבי שטח יכולה לתת שרות טוב יותר ללקוחות שלה.
אני זוכר שלפני כמה זמן היתה למישהו בעיה עם צמיגים של החברה והם נתנו לו תשובה ברשת.
כולי תקווה שהם עדיין פה וגם אני אזכה לקבל את התשובה המיוחלת.