פורומים

- שטח 4x4

שוב שאלה למומחים :) - בדיקת רכ

08 באפריל 2001 ב 22:40 6 תגובות 670 צפיות danielmor
מומחים יקרים שלום! יש לי שאלה מאוד פשוטה. נגיד ונדלקתי על אוטו מסויים ששייך לקטגורית רכבי השטח... לאיפה אני הולך לבדוק אותו? האם מכון בדיקה רגיל של פרטיות מספיק? איפה עושים בדיקה תכלס, שהרי גם מוציאים עליה כמה מאות שלקים? דרך אגב, אני לא מדבר על כך שחובה שהרכב יהיה בשימוש בשטח אחרי קנייתו, אבל מאחר שהוא רכב שטח הוא נכנס לקטגוריה משל עצמו. תודה, דניאל.
הוספת תגובה
  • 1. אילון 08 באפריל 2001 ב 20:51

דניאל שלום. כל מכון לבדיקת רכ

דניאל שלום. כל מכון לבדיקת רכב בודק גם רכבי שטח למינהם. אם הנך מאזור המרכז אני ממליץ לך על מכון ''מבדק'' נמצא בפתח תקווה באזור התעשייה קרית אריה. בהצלחה ובמזל טוב.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 08 באפריל 2001 ב 21:33

קח בחשבון שזה יותר יקר !! ממש

קח בחשבון שזה יותר יקר !! ממש יקר. אז כדאי שתבדוק לבד קודם אם בכלל שווה להשקיע בבדיקה. תבדוק דברים כמו נזילות, תאונות, חלקים חדשים מדי. מעט מידי קילומטרים רעשים משונים, וכו''

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. פרסום 08 באפריל 2001 ב 22:23

דניאל שלום! אולי תוכל להיעזר

דניאל שלום! אולי תוכל להיעזר בכתבה על בדיקת CJ באתר שלנו. בהצלחה חנן

http://www.jeepolog.com

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. חגי 09 באפריל 2001 ב 04:21

אני בטוח שבבדיקה הרכב יצא על ה

אני בטוח שבבדיקה הרכב יצא על הפנים ( אם זה רכב יעודי לשטח סי גי סופה דיפנדר סמוראי). המכונים בימנו דואגים לכסות את עצמם מכל הכוונים. כך שאם אתה כבר לוקח לבדיקה תתיחס רק לנקודות עיקריות כמו שילדה ,ריקבון חזק במרכב ,מנוע גיר, וטראנספר ועוד כמה דברים שאולי ששכחתי . שיהיה בהצלחה. חגי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. פזמיזוקי 09 באפריל 2001 ב 12:38

אם אני לא טועה אתה בעיקרון רוצ

אם אני לא טועה אתה בעיקרון רוצה סמוראי! אז יש את אוטוקליניק בפ''''ת שיש שם את ניסים שהוא עושה בדיקות לסמוראי ולפי דעתי אפשר לסמוך עליו!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 09 באפריל 2001 ב 13:16

שלום דניאל, אולי תספר לנו באי

שלום דניאל, אולי תספר לנו באיזה רכב חשקה נפשך ואז אנשי הפורום יוכלו להפנות אותך לבדיקות ספציפיות שמתאימות לסוג מסויים זה. עופר.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול