פורומים

- שטח 4x4

אופל פרונטרה

09 באפריל 2001 ב 08:07 6 תגובות 806 צפיות hushpappy
מישהו מוכן להסביר לי למה האופל פרונטרה לא תפסה פה בארץ, בהנחה שאני ריאיתי מאז שהם יצאו רק איזה חמישה כאלה. יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני עומד לקנות רכב כזה? .. :-?
הוספת תגובה
  • 1. חגי 09 באפריל 2001 ב 07:04

מקריאה בפורומים השונים אני הבנ

מקריאה בפורומים השונים אני הבנתי שפשוט המנוע שלו חלש ( 2000 סמק ) יחסית כמובן למשקלו . בחו''ל הרכב נימכר עם מנועים גדולים יותר . ראיתי כתבה עליו ב- BBC שם סיפרו על בעיות אמינות (אם אני זוכר נכון). ועוד דבר אני חושב שהפרונטרה היא איסוזו (אמיגו) כך לפחות הוא נמכר בארהב . חגי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אריק2 09 באפריל 2001 ב 17:31

מה גם ההאיסוזו אמיגו הזה שנמכר

מה גם ההאיסוזו אמיגו הזה שנמכר לו שם...מגיע עם מנועים אמיתיים...(גדולים יותר) מעבר לזה, הכל תלוי בך ! מה אתה מחפש מהרכב ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. hushpappy 10 באפריל 2001 ב 04:50

בתור רכב ראשון, אני מחפש משהו

בתור רכב ראשון, אני מחפש משהו שאני יוכל לצאת איתו לטיולים בסופי שבוע, שטח בעיקר ושהעלות האחזקה שלו לא תהיה גבוהה.. יש המלצות?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אריק2 10 באפריל 2001 ב 07:18

בוא נגיד שגם טרנו או פג''רו ית

בוא נגיד שגם טרנו או פג''רו יתנו לך שקט נפשי, מקום, נוחות ואמינות...ויותר כוח...אפילו גלופר טוב...למה דווקא פרונטרה ? מה כיוון אותך אל הפרונטרה ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. kuzi 10 באפריל 2001 ב 07:21

נסה סמוראי מעל 96 או גימני

נסה סמוראי מעל 96 או גימני

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. hushpappy 10 באפריל 2001 ב 07:33

אני יודע שזה ישמע ''''צעיר''''

אני יודע שזה ישמע ''''צעיר'''' אבל היופי .. :) זה מה שכיוון אותי לפרונטרה. שקט נפשי אולי אני אקבל מפג''רו או טרנו, אבל מה עם השקט הפיננסי ? אני לא מדבר על ההשקעה ההתחלתית, אלא על האחזקה.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול