צביקה השאלה היותר חשובה זה מה
צביקה השאלה היותר חשובה זה מה יש לך לחפש בסופרפוואר? לא למדת מנסיונם של אחרים?
נהפוך הוא רציתי לראות איך מיש
נהפוך הוא רציתי לראות איך מישהו מנסה למכור בצורה מודרנית את מה שאין למכור דרך אגב אין לי שום דבר אישי איתו אולי חו מזה שהוא אחראי אישית על זה שקבלתי פעם תשובה בסגנון-- אנחנו המשפרים שומרים אחד על השני(במחירים אני חושב שהיתה כוונתו( מאז החלטתי לעזור להם ליפול ביחד לא ביום אחד לא מייד אבל לאט לאט מוצר מוצר מחיר מחיר ואני מבקש מאף אחד שלא יקח את זה אישית אנחנו הצרכנים גם מנסים לשמור אחד על השני הבנת-- סופר פאאואר ומה עם האתר?? למה באנר בלי כלום מאחורה??
צביקה, נשמה, סופר פאוור? מה לא
צביקה, נשמה, סופר פאוור? מה לא קראת את המכתב שלי? לא יפה, והבנתי שאילן אמר שאני מניאק כי דפקתי לו פרנסה, אני? דפקתי? ובקשר לשתי השאלות הקודמות: כן הסתדרתי עם איגור אבל כרגע אין לי כסף אז אני לא עושה. והשאלה השניה כן יש לי עדיין סיקס והשאלה בקשר להגבהת פג''ארו יועדה לאחי. בברכת חג שמח וכל טוב סביון
אני חושב שאתם עושים לאילן עוול
אני חושב שאתם עושים לאילן עוול גדול. לכל מוסך יש תמיד לקוח או שניים ואפילו יותר שאינם מרוצים. איך שלא תסובבו את זה. ת מ י ד ! במיוחד לקוחות מהסוג שלנו שמוכנים לטרוף כדי לקבל את הג''יפ הכי הכי ויודעים למה לצפות ולפעמים יש להודות - קצת יותר מדי. זה לא נכון דווא לגבי אילן מסופר פאוור אלא לגבי כל המשפרים. ממילא תדמיתם בפורומים לא מי יודע מה....חברים זה שוק קשה של אנשים שמבינים הרבה מאד והשיג ושיח שלהם עם המשפרים הוא לא תמיד הכי טוב. מה גם שחלק מן המשפרים לפעמים יודעים פחות מהלקוחות. אני לא אומר שזה המקרה אצל אילן, אבל, שימו לב שהחברה האלה עובדים בפועל וטחנים ברזלים בפועל - בעוד אנחנו, גם אם תיאורטית אנחנו יודעים המון - עדיין מרבית הנסיון שלנו בא לנו בהתכתבות - מקשקושים בפורום. OK? וטוב שיש פורום להעביר בו ביקורת - תחשבו: זה נותן לכלולם גם מידע וגם רצון להשתפר. לכולנו למשפרים ליבואנים למוכרים לסוכנים וללקוחות.
רוני מה הקשר לזה שאין כלום מא
רוני מה הקשר לזה שאין כלום מאחרי הבאנר?? ומה הקשר בין עבודה קשה למחירים מופקעים או עבודה מחורבנת רחמנא ליצנן או איך שכותבים את זה או אולי משפרי רכב אמורים לחיות מהדיוטות של רכבי מאתיים חמישים אלף שקל ומעלה שמחפשים מה להשקיע ברכב או לחילופין אתה מפסוט ממה שגתוס עשו לך בטויוטה לפני שבהנת משמאל ומימין חג שמח
רוני, ואם אתה מגיע בשישבת לאיז
רוני, ואם אתה מגיע בשישבת לאיזור מצפה...תוכל גם לשמוע את הסיפור שלי...ואני לא ''''שונא'''' את אילן אישית ! אני פשוט לא אתן לאף אחד ממכרי להגיע לשם ! אישית הוא איש טוב (אפילו מאד) עוזר ומוכן להשקיע מעצמו...אבל יש פקטורים נוספים, שעליהם נוכל לדבר...