פורומים

- שטח 4x4

חומר למחשבה......

11 באפריל 2001 ב 16:17 2 תגובות 625 צפיות T.C
בהמשך למספר תגובות שראיתי לאחרונה בפורום בנושא "משפרי הרכב" למינהם, הנה לכם נקודה נוספת למחשבה : לאחר סקר שווקים קצר בנושא מיגונים לרכב (במקרה זה פג'רו קצר) התברר שהמחירים נעים בין 2500-4000 ש"ח (לא כולל את השותפות של המדינה) כמובן שהמחיר גם תלוי באיזה חומר מדובר ואיזה עובי. אז מה הנקודה ?? בברור עוד יותר קצר מהסקר עצמו, אצל מסגר איכותי נתברר כי פלטת אלומניום 6 מ"מ בגודל של 3/1 מטר (שאין כל ספק כי תספיק למיגון רכב אחד לפחות) עולה 800 ש"ח לערך, בואו נוסיף עבודת חיתוך (בפלסמה) וכיפוף, וכמובן רווח "קטן" והגענו ל-1300 ש"ח בערך !!! והנעלם - איך התווספו עוד 1200 ש"ח (במקרה הטוב)לסכום הנדרש ע"י משפדי הרכב ?? לא כולל מדינה והרכבה. ואמרו חכמים ממני: " ותחשבו על זה"
הוספת תגובה
  • 1. toy4x4 12 באפריל 2001 ב 05:27

בלי להיכנס לסכום עצמו יש לי אל

בלי להיכנס לסכום עצמו יש לי אליך כמה שאלות: שילמת פעם ארנונה של עסק? קנית או שכרת ליפט? שילמת משכורת לפועל ולפקידה? החזקת מלאי? רצית לחיות ממשהו בדרך? זאת התשובה. עכשיו אם לתרגם את זה לסכומים שלך? זה כבר עניין כלכלי. אגב המשפרים מן הסתם קונים וחותכים ומכופפים יותר בזול ממך כי הם עושים את זה בכמויות כגולות יותר על פס יצור.....תחשוב על זה גם.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אילון 12 באפריל 2001 ב 09:50

המחירים המדוברים שלהלן מוכיחים

המחירים המדוברים שלהלן מוכיחים שיש לבצע תמיד השוואה וברוב המקרים יימצאו כאלו הפרשים והדבר נכון גם ליבואנים מקומיים ולמחירהם לעומת הזמנות מחו''''ל לדוגמה דרך האינטרנט. תמיד ישנם את התירוצים שצריך להחזיק פועל וצריך פקידה ושכירות וכו'' אז תגיד לי בבקשה רוני לאותו מסגר קטן אין פועלים או משרד מנהל חשבונות ארנונה ויתר ההוצאות - כמובן שיש רק שאצלו אין אוכלי חינם שצריך לפרנס-מנהל על מנהל שלא עושים דבר וכך אנו משיגים מחירים טובים יותר אצל המסגרים הקטנים.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול