חגי החליף לפני חודש. יש לו גם
חגי החליף לפני חודש. יש לו גם כן אוטו מוגבה. הוא שם מונרו אפורים באורך 54 ס''''מ מחיר 161 ש''''ח כל אחד. מקווה שעזרתי.
שלום אל תתקרב למונרו ! הבול
שלום אל תתקרב למונרו ! הבולם אינו מיועד לרכבי שטח ובפרט לא עבור סמוראי לי היו שני סנסטרק מאחור - טעות איומה לפני חודשיים החלפתי לרביעיה של אולדמן אמו וההבדל אדיר בנסיעת כביש הרכב הרבה יותר נעים ופחות קופצני , הריסון מצויין כפי שגם קורה בנהיגת שבילים מהירה (זה הרי סמוראי , בוא לא נשכח ) בדיונות ההבדל ענק , לטבה כמובן בשטח טכני סלעי לרכב עדיין נטייה להיות קופצני אך הוא יותר נעים מבעבר המחיר כמובן הרבה יותר גבוה ממקוריים או ממונרו כדאי לך לדבר עם רם מאופרוד או רוני מגולדטק מקווה שעזרתי אם תרצה עוד פרטים אשמח לעזור שחר
רן מאופרוד כמובן סליחה
רן מאופרוד כמובן סליחה
שלום PLX-(פליקס ?) היה לי סמו
שלום PLX-(פליקס ?) היה לי סמוראי מעל 5 שנים לאחר שעשיתי לו הגבהה היה כמובן צורך בהחלפת בולמים והבולמים שהרכבתי היו מונרו - מספיק טובים לסמוראי אין צורך להשקיע מעבר לכך לא ברור לי מדוע שחר טוען שמונרו אינם לרכבי שטח אבל מניסיון שלמעלה מ-5 שנים אין איתם שום בעיה - נוחים עד כמה שניתן אומנם זה לא רנצ''ו אבל מספיק טובים ובהתייחס למחירם הם אפילו מעולים.
כמו שגיא1 ציין לי יש מונרו ארו
כמו שגיא1 ציין לי יש מונרו ארוכים מאחור ואני מרוצה מאוד. הם יותר נוחים מהמקוריים וגם זולים מאוד. לאחר ברור מעמיק עם מומחי הפורומים השונים החלטתי ללכת על מונרו ואני מרוצה מאוד. לגבי תגובתו של SLIK , יכול להיות שהוא מרוצה אבל תחשוב שהוא השקיע כ- 2000 שח על הבולמים , אתה חושב שמי שמשקיע כל כך הרבה כסף יומר לך שהוא לא מרוצה (פסיכולוגיה) ! (זו רק נקודה למחשבה אני לא מומחה לבולמים ואני מדגיש זאת שוב יכול להיות שהוא כן מרוצה ) בהצלחה. חגי.
שלום חגי , שגיא אינני מתיימ
שלום חגי , שגיא אינני מתיימר להיות מומחה , נהפוך הוא - קטונתי אולם אני מדבר מנסיון אני נוסע באותו הרכב כבר מעל 10 שנים ומכיר היטב את התנהגותו בשטחים שונים לאחר ההחלפה ההבדל הוא עצום לפני שהחלפתי התענינתי גם בראנצ''ו לאחר שניסיתי אותו ברכב של חבר מדובר בבולמים משופרים ברמה גבוהה רבה(אולדמן וראנצ''ו ) יותר מזו של המקוריים או המונרו לא טענתי שלא תצליח להנות ממונרו אולם מההתנסות שלי עם הבולם הייתי בהחלט לא מרוצה לגבי הכסף - אתה מרחיק לכת , אני בסך הכל מנסה לתרום מניסיוני האישי ולא להפיל בפח אחרים חוץ מזה אני גם לא רואה מזה כל רווח שהוא...