ובאותו מחיר!!שניהם במצב סביר+
ובאותו מחיר!!שניהם במצב סביר+++++
לך על זה שליבך נוטה אליו.
לך על זה שליבך נוטה אליו.
אם התמנת עד עכשיו אתה בטוח יכו
אם התמנת עד עכשיו אתה בטוח יכול להמתין עוד חודש אבל אוטו בלי שטח עדיף לא ? אבל להוא יש כננת ! לא שזה ממש חשוב בסמוראי .. אבל יש לזה המון ערך מוסף .... קח את הסמוראי !! ... לא אתה יודע מה עזוב קח את הסמוראי :)) נ.ב. - גם לי יש סמוראי וגם אני לא התאפקתי וקניתי בלי לחשוב יותר מידי .. וגם לי יש כננת שלא השתמשתי בה עדיין .....
קנה את זה שלא ראה בכלל שטח הבח
קנה את זה שלא ראה בכלל שטח הבחור שהבטיח לך את זה הוא בחור ישר והוא בחיים לא יעבוד עליך עם הרכב :((
אין חשיבות אם הרכב ראה שטח או
אין חשיבות אם הרכב ראה שטח או לא. יש כאן 2 שאלות 1 האם השתוללו איתו בשטח או שבהוא רק עבד(יכול להיות קשה אבל לא שברו אותו) 2 אך טיפלו בו אחרי השטח?מוזנח או מטופל היטב? לגבי התוספות קשת זה דבר חיוני וחיובי וכננת גם עם הכננת אתה בדרך כלל תחלץ אחרים אלא אם כן אתה מרבה להכנס לשטח לבד ולהכנס למצבים מסובכים גג סגור יש בו הרבה מאוד תרונות עם חסרון אחד...זה לא פתוח.. :-)) אין את תחושת הטבע כמו ברכב פתוח אבל כן יש אפשרות לאחסן בשקט דברים ברכב בלי ששנתך תנדוד
א-מ-י-ר ה-ס-מ-ו-ר-א-י!!!!!
א-מ-י-ר ה-ס-מ-ו-ר-א-י!!!!! אתה מכיר את הרכב???? כדרך אגב שני הרכבים פתוחים!! ושוב תודה לכל מי שייעץ יש לי עוד שאלה למעלה בפורום!