סליחה על המילה ''הוריד'' התכוו
סליחה על המילה ''הוריד'' התכוונתי אוריד ועבודה לא תקינה במהלך מאמץ
צצקס שלום ראשית, אתה יכול לפנ
צצקס שלום ראשית, אתה יכול לפנות לגרינגרס ברמת החייל 036491630 והוא יעשה לך מה שתרצה עם גל ההינע, יאריך אותו, יקצר אותו או יבנה לך אחד חדש בעלות לא יקרה. אני קיבלתי ממנו גל הינע חדש קדמי כולל צלבים ב700 ש''''ח. שנית, אני בכלל לא משוכנע שאתה צודק שאתה צריך גל הינע אחר. בסופות הבעייה הרבה פחות קריטית מבוורנגלרים עקב בסיס גלגלים ארוך יותר, גל הינע אחורי ארוך יותר וזוויות פחות חדות בגל ההינע. ליפתח לדוגמא, יש סופה עם הגבהה של 4 אינטש של רוביקון אקספרס והוא חווה רעידות קלות בלבד וגם אותן נתקן ברגע שיהיה קצת זמן להתעסק עם הקלינים. מה שאתה צריך להקפיד זה שקו היציאה מהסרן האחורי שהולך עם הפיניון יהיה מקביל בדיוק של מעלה אחת עד שלוש לקו שיוצא מציר היציאה של הטרנספר. מעלה אחת עד שלוש זה אומר שהיציאה של הפיניון אמורה להיות טיפה יותר נמוכה מהקו המקביל ששרטטת. תוכל למצוא קישור לכתבה מקיפה מאוד על הנושא בכתבה על רעידות באתר ג''יפולוג. בהצלחה חנן
גם לדעתי...הוא ארוך מספיק (הדר
גם לדעתי...הוא ארוך מספיק (הדרייבשאפט) מה הבעייה עם קלינים ? יש של 2-4-6 מעלות...תנסה ותראה.
חבר''ה - תודה על היעוץ , אבל א
חבר''ה - תודה על היעוץ , אבל אמרתי לכם הגל קצר מידי נשארו רק 2 ס''''מ בתוך הטרנספר ואם אני אעלה בולדר רציני הוא ייצא אני מכיר את הקלינים ואת הזויות ונכון שהסופה ...ארוכה יותר ובכל זאת
ברחוב הכישור ליד בלומפילד בבני
ברחוב הכישור ליד בלומפילד בבניין הפנימי יש אב ובנו שעוסקים בגלים. נסה אותם. אתה גם יכול לנסות את זה: אני , אתה רואה מאלה שמאמינים בחלוקת ידע. החוכמה היא תמיד למצוא.