פורומים

- שטח 4x4

טני יודע שאני מעצבן אבל עוד שא

12 באפריל 2001 ב 20:23 7 תגובות 695 צפיות פזמיזוקי
סמוראי בלי שום שיפור יכול לצאת לטיולים רציניים(אם עבירות קשה)או שלא? והאים יש איזהו שיפור ממש אבל ממש הכרחי כדי שיהיה אפשר לרדת איתו לשטח ולהנות? איזה שיפורים ראשוניים כדי לעשות לסמוראי (יש ברשותי 6000 ש"ח לצורך שיפורים ראשוניים והכרחים? ושוב תודה רבה רבה מראש לכל מי שמיעץ וייעץ לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הוספת תגובה
  • 1. פזמיזוקי 12 באפריל 2001 ב 17:26

כמה עולה לעשות אוברול לסמוראי

כמה עולה לעשות אוברול לסמוראי 91???????

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. toy4x4 12 באפריל 2001 ב 18:18

1. ב 6000 ש''''ח אתה יכול להפו

1. ב 6000 ש''''ח אתה יכול להפוך את הסמי למפלצת שטח אימתנית. בדוק בג''יפולוג כי אני מנוע מלתת לך עצות בלתי חוקיות בעליל הכוללות הברחת קופסאות בגודל של כדורי טניס. צמיגים תקנה אצל גפני, אוברול אצל סעדיה. קפיצים אצל עמי מתלם ובולמי זעזועים אצלי..... לא ישאר לך עודף אם אתה מוכרח אוברול. אם לא - ישראל גם ישאר. יש כמובן גם ARB לסמוראי, מלפנים ומאחור - אבל זה ממש מחוץ לתקציב שלך...... רוני

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. פזמיזוקי 12 באפריל 2001 ב 19:13

TOY4X4 קודם כל תודה על ההתיח

TOY4X4 קודם כל תודה על ההתיחסות האוברול אני ממש לא צריך אך ורק(אני מקוה)לידע הכללי איך שאני קונה את הרכב יהיה לי 3000 ש''''ח להשקיע ורציתי לדעת מה בסדר עדיפויות מבחינת שיפורים קודם צמיגים קודם הגבהות בולמים וכן הלאה והלאה וגם סדר גודל של מחירים! והכי חשוב שהכל יהיה חוקי כי אין לי כוח להתעסק אם החוק! תודה על התגובה מקווה שיהיו עוד תגובות והתיחסויות!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אילון 12 באפריל 2001 ב 19:21

הסכום שיש לך מספיק לפי השאלות

הסכום שיש לך מספיק לפי השאלות שלך הנך חדש בשטח(תקן אותי אם אני טועה) ולכן הסכום שברשותך מספיק בשביל לבצע הגבהה וצמיגים עבור סמוראי זה כל מה שדרוש מניסיון אישי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. חגי 13 באפריל 2001 ב 05:06

קודם כל קנה את הרכב וסע עליו מ

קודם כל קנה את הרכב וסע עליו מספר ימים . כך תוכל ''להרגיש'' אותו. עם הזמן אתה תגלה מה חסר . לדוגמה בפעם הראשונה שנסעתי בבוץ גיליתי שהצמיגים שלי לא נותנים לי להתקדם אז החלפתי אותם לצמיגי שטח מלא. פעם אחרת חוררתי את מיכל הדלק אז התקנתי מגן. לא בצעתי הכל בפעם אחת זאת הנקודה. אם אתה מבצע את השיפורים בהדרגתיות אתה כל הזמן לומד מנסיון אישי (לטוב ולרע). מה שחשוב יותר זה לסוע בזהירות וללמוד מבעלי הניסיון. סמוראי רכב עביר מאוד כמו שתגלה עם הזמן וגם קצת מסוכן (צר וגבוה). בהצלחה. חגי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. פזמיזוקי 13 באפריל 2001 ב 11:04

תודה על ההתיחסויות והעצות תוד

תודה על ההתיחסויות והעצות תודה רבה!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 14 באפריל 2001 ב 18:40

אני מניח שאל העצה הזאת חלק מהא

אני מניח שאל העצה הזאת חלק מהאנשים ישנאו אותי(חגי סלח לי (-:) ואילו כאלו שיסכימו איתי (חנן מוני וכו'') אז הנה עצתי כך את הכסף שברשותך ובמקום לקנות לך ג''יפון לך וקנה לך ג''יפ!!! בתקציב שלך אני מניח שאתה יכול לקנות CJ משופר או סופה במצב טוב ולהשיקע לאט לאט הנה אני לדוגמה בחרתי בCJ שנת 90 ועם הזמן אני מוסיף לו שיפורים ותאמין לי שאני לא מצטער על הקנייה הזאת מקווה שעזרתי חגי, גיא וכו'' עמכם הסליחה שלכם תמיד ברק

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול