לדעתי ואני מדגיש לדעתי חלק גדו
לדעתי ואני מדגיש לדעתי חלק גדול מהשיפורים ניתן לעשות בבית או בחצר. לגבי שיפורים כמו צמיגים ללכת לבעל ההצעה הנמוכה ביותר לאותו סוג צמיגים. חגי
אם אתה עובר באיזור אילת, תוכל
אם אתה עובר באיזור אילת, תוכל לרכוש את הציוד אצל רועי מעולם השטח ללא מע''''מ. רמי
אם אתה עובר באיזור אילת, תוכל
אם אתה עובר באיזור אילת, תוכל לרכוש את הציוד אצל רועי מעולם השטח ללא מע''''מ. רמי
נגיד שכואב לי הראש יש לי כאב
נגיד שכואב לי הראש יש לי כאבי פרקים וקצת שלשול לאיזה רופא אחד ויחיד היית ממךיץ?? רופא אליל אולי ??? דחילק שאל שאלה איטליגנטית אולי גם תקבל אחת חג שמח
חברה, אני מאזור המרכז! אז קרו
חברה, אני מאזור המרכז! אז קרוב יותר! וצביקה, נראה לי שהציניות לו מפסיקה לעבוד אצלך, אהה?
אהלן איש אתה יכול להתקשר ול
אהלן איש אתה יכול להתקשר ולקבל ייעוץ מקצועי חינם ממני או מארז לגבי משפרים ומחירי מוצרים... רן 058 687722 אופרוד ישראל
דניאל שלום המקום הכי טוב לבצע
דניאל שלום המקום הכי טוב לבצע שיפורים, זה בחצר או ליד המדרכה שלך. מישהו כבר כתב כאן, אני לא יודע אם זו טעות כתיב, המשפדים, במקום המשפרים. בכל מקרה זו גם המציאות. תעבוד לבד או עם חבר, תכיר את הרכב שלך. לגבי עצות אל תשאל משפרים אלא רק אנשים כמוך שנמצאים בפורום הזה וצברו מעט/הרבה ניסיון והם חסרי אינטרסים מבחינתך. עוד פורום למידע מועיל תוכל למצוא במייל ליסטס של אוף-רווד אמריקה. בהצלחה חנן.
מה ציניות?? היה ממש ברצינות
מה ציניות?? היה ממש ברצינות צמיגים - אנטון ברחוב יפת לא יודע מה אתה הולך לשים אבל בהנחה שאתה על הסטנדרט (עד 215 בפרופי חצי חצי)אז 350 שקל לצמיג מקסימום מיגונים??לסמוראי?? אולי מיכל דלק וגם זה יספיק לך איזו פלטת פח עבה על האורגינל רק נגד ניקובי סלע הגבהות?? בשביל מה אלא עם תעלה במידת צמיגים ואז אתה לא חוקי אלא אם תקמבןוזה אפשרי ) נעילות? יש למכביר קדימה ואחורה לא יודע כמה עולה בארץ אבל מעריך שמשהו כמו 2000 שקלים לנועל רק תשלם בהתנהגות הכביש למעט אי אר בי שישאיר אותך קצת עני וקצת ציניות אל תצלצל אלי ואין לי מה למכור לך יקר או בזול עוד משהו?? ברצינות לא בציניות ולא- לא גתוס לצמיגים לא אנטון להגבהות או מיגונים וכן הלאה וכן הלאה בהצלחה
חנן בסוף בעלי עיניין יכניסו א
חנן בסוף בעלי עיניין יכניסו אותך לרשימת החיסולים על המדרכה?? במקום לקנות עצות בחינם ומוצרים בכסף?? דחילק איש!!
צביקה, עכשיו אתה מבין למה מראש
צביקה, עכשיו אתה מבין למה מראש הצהרנו שאנחנו לא שמים אף פרסומת באתר, למרות שזה מחייב אותנו להוציא כסף פרטי לטובת העניין? בדיוק בשביל שאני אוכל לכתוב את הדעות האלה בלי לפחד מאף אחד. אתה חושב שהוונדליזם שעשו לי על הCJ לפני חודשיים קשור למה שכתבת? :-) לגבי קניית מוצרים, כמובן שאני לא אומר שום דבר נגד קנייה אצל משפרים, אלא אם כן זה מוצר שניתן לקנות במקום אחר בזול יותר או בארה''''ב אבל לגבי שירותים? עד היום בשלוש הפעמים שמישהו זר נגע לי ברכב בשלוש השנים האחרונות הצטערתי על כך מאוד מאוחר יותר. ולגבי ייעוץ, עוד אף פעם לא שמעתי משפר שימליץ על משהו שלא יכניס לו כסף במיידי בלי שום קשר לטובת הלקוח, חוץ מרוני, ששווה כל פעם מחדש הורדת כובע.
חנן. לי אין שום אינטרס ברמה של
חנן. לי אין שום אינטרס ברמה של ההרכבה. אם אתה קונה ממני או המשפרים קונים ממני- אותו דבר. לכן האינטרסים שלי במקום אחר לחלוטין. ועכשיו לעניין: תראה - מי שאין לו מושג - שלא יתחיל לתקן לבד. זה לא נכון ולא רציני. יש כמה דברים שצריך לעשות קודם: לראות מישהו שעובד וללמוד לקרוא ספרים לקנות ספרים לשוטט באינטרנט ללמוד ללמוד ללמוד ואז להתחיל לפרק דברים קטנים נתחיל םע חלקים לא מכניים למשל, גג ועבודות פחחות קטנות. אחר כך יותר ויותר. והכיחושב! למרות כל מה שאתם אומרים והדיסקליימר שלכם באתר - תיקון של מערכות מסויימות לבד על המדרכה זאת עבירה פלילית בישראל! טיפול במערכת הגה, בולמי זעזועים, בלמים פנסים וכו'' יכול על פי החוק בישראל לבצע רק מכונאי מורשה או העובד תחת פיקוחו של בעל הסמכה לניהול מוסך. זה החוק ואתה יכול להסכים איתו או לא. ככה זה. אני כמובן מכיר חובבים שהם בעלי ידע ונסיון רב יותר ממקצוענים - וזה בדרך כלל נכון כמעט בכל תחום (משום שמי שאיזשהו תחום הוא התחביב שלו - כמעט תמיד יודע ומבין יותר ממי שזה המקצוע שלו. החל ממכונאות עבור בטכנאות קול, מכשירי קשר, וכה בצילום) ועדיין: זה החוק בישראל. אגב בישראל אי אפשר ללמוד להיות מכונאי! צריך מוסך שיעסיק אותך לפחות 6 שנים ואז בהמלצתו בלבד תוכל לגשת ללימודי מכונאי סוג 3 ומשם - תעבור בחינות. הסמכה? זה כבר עוד 5 שנים אחרי סוג 3. כבר יות רקל להיות דוקטור! ואחר כך כולם מתפלאים שחסרים היום מכונאים בכל המוסכים בארץ.
אז קודם כל תודה! דבר שני, אני
אז קודם כל תודה! דבר שני, אני לא בעל ניסיון כמוכם, ובעצם אין לי ניסיון כלל! :) אז רציתי לשאול בשביל לדעת פעם אחת ולתמיד, איזה צמיג הכי רחב אפשר לשים לסמוראי, בגלל שום שינוי באוטו, בלי שיזיק ליחסי העברה ולאוטו בכלל, וכמובן שיהיה מאושר בכל הדברים שקשורים לחוק... גם טסט, וגם שיהיה כתוב ברשיון... תודה... דניאל.
חנן ידידי השאלה היא האם ניתן ב
חנן ידידי השאלה היא האם ניתן בחצר הפרטית לעשות שיפור כמו התקנת קיט פרוקומפ מה הציוד הנדרש ומה הזמן הדרוש???
רטנר שלום לפרוקומפ יש כל מיני
רטנר שלום לפרוקומפ יש כל מיני קיטים, חלקם BOLT ON ונדמה לי שיש להם קיטי WELD ON. אז את קיטי הBOLT ON תוכל להרכיב לבד. כמה זמן? תלוי בכישורים ובניסיון שלך, הכלי הכי מסובך שתצטרך זה משור דיסק לשכנע את הברגים החלודים שלא יסכימו לצאת בצורה נעימה וידידותית. לגבי WELD ON, שוב, זה תלוי בכישורים שלך וכאן יתכן שתאלץ לערב מקצוען. חנן
קנית רכב שטח !!!!!!!! עם זה ר
קנית רכב שטח !!!!!!!! עם זה רכב שטח...סע כמו שהוא...בלי שיפורים ובלי שטויות.. תגיע בדיוק לאותם המקומות בלי לזרוק כסף לחינם..