ניתן להגביה את הרכב. אתה יכול
ניתן להגביה את הרכב. אתה יכול לנסות אצל הבולגרי ביפו למרות שהוא לא אוהב לעבוד על ניבה תוכל לקנות ממנו את החלקים. בנוגע לצמיגים,אני נוסע על צמיגי 700\16 והם בסדר גמור אם יש לך בעיה בחולות תוריד אוויר ל20 ותיסע. לא לשכוח לנפח חזרה):
בנוגע להגבהה לא ניתן להגביה על
בנוגע להגבהה לא ניתן להגביה על ידי מתיחת קפצים ניתן על ידי אוקונולים או על ידי ידי קפצים יותר ארוכים (נדמה לי שקפצי ויטרה משופרים מתאמים) בנוגע לשיפור יכולת בחולות כאן יש בעיה. המנוע מאוד חלש וזו הבעיה של הניבה בחול (ובכול מקום אחר) אין כל כך מה לעשות בענין זה חוץ מלהחליף רכב. צמגים יותר רחבים יעזרו אבל המנוע החלש יפריע עוד יותר.
שלום לך איש יקר כבעל ניבה אניי
שלום לך איש יקר כבעל ניבה אנייכול ליטרום לך מנסיוני ולומר לך קודם כל על תיתן לתגובות להשפיע עליך הניבה הוא רכב מצויין ובעל עבירות מדהימה בשטח ומי שלא נהג והרגיש את הרכב אלא עמד מהצד והיסתכל לא יכול להבין, נכון שיש מיגבלה של מנוע קצת חלש אך מי שמודע למיגבלה גם יודע אך להגיע למיכשול ואם ביכלל דבר שהוא לא פחות חשוב. לענין , הגבהה לניבה בחלק האחורי ניתן לבצע ע''''י חריטת בוקסות אוקולון עם מדרגה ולהעביר את הגומיה מהבית כדי שזה לא יסתובב. מקדימה העיניין קצת יותר מורכב מאחר וההגבהה עלולה לשנות את זוית מיפרק הציריה דבר שעלול ליגרום נזק- מניסיון לא להגביהה יותר מ 3.5 ס''''מ לגבי עבירות בחול כמו שהוזכר תוציא אויר וסע בהצלחה
עבירות יפה, חלקים קשים להשגה -
עבירות יפה, חלקים קשים להשגה - מזל שפיאט קיימים, ושכחת לציין: 1) נכנס הרבה למוסך 2) בכניסה לרכב זהירות מההלם התרבותי של 25 שנה לאחור למרות גילו של הרכב. 3) אמינות גבוהה ועבירות משופרת בהרבה על הניבה תוכל למצוא בסמוראי ישן יותר באותו מחיר.
הגבהה מאחורה- הכי פשוט שיש- קפ
הגבהה מאחורה- הכי פשוט שיש- קפיצים ובולמים- גם הכי טוב (משפר את מהלך המתלה). מלפנים- סיפור אחר- מדובר במתלים נפרדים. אם מגביהים- מאבדים מהלך מתלה, אלא אם כן מחליפים משולשים, ולא ידוע לי על משולשים שמיועדים להגבההת ניבה. יש קיט הגבהה לויטרה שמתאים בול לניבה. (אגב- הויטרה, או לפחות המבנה שלה, מועתקת אחד לאחד מהניבה, רק הקפיצים מכויילים מעט אחרת)