פורומים

- שטח 4x4

אני מקווה שאין עוד אנשים כאלה.

16 באפריל 2001 ב 20:46 4 תגובות 610 צפיות chester
אני מתנצל מראש שבפורום זה אני נאלץ לספר סיפור אישי ולא נעים. ישנו בחור חביב מאוד העונה לשם "יוני", הוא שייך ל"החבורה" (מהגלריות שכנראה הוא בנה בג'יפ טריפ) ויש לו היום דיפנדר ארוך. לפני 3-4 חודשים עלה ב"מזלי" לחפש לאבא שלי רכב שטח (המון זמן לקח לי לשכנע אותו...) החלטנו ללכת על דייהטסו פרוזה ובשביל להכניס את אבא שלי לעינינים זה רכב טוב (לי יש סמוראי). ערב אחד ראיתי מודעה באינטרנט לגבי פרוזה, צלצלתי ומעברו השני של הקו היה הבחור החביב, האמין והנחמד - יוני. נפגשנו בדקנו את הרכב ואף ביליתי במחיצתו יום שלם בו שוחחנו וסיפרתי לו עד כמה חשוב שהרכב יהיה במצב תקין כדי שאבא שלי לא יתייאש מהשטח עוד לפני שהוא נכנס אליו בכלל, יוני הסכים איתי וסיפר לי על מעלליו בשטח עם הסופה שלו, סיפר לי כי הפרוזה לא שלו בכלל וכי הוא נסע איתה בסך הכל פעם אחת בשטח (בחולות ניצנים) - קיבלתי את הרושם שהבחור מקצוען אמיתי בעיניני רכבי שטח- ואכן כך !! קנינו את הרכב בידיעה שהפרונט לא משתלב אבל, וזה אבל חשוב, שהטרנספר טוב ואפילו שילבנו 4X4 וראינו שהטרנספר עובד יפה רק הפרונט לא מסתובב. יוני דאג לציין מספר רב של פעמים שכנראה זה רק "לוקרים". לאחר שקנינו את הרכב ניגשנו למוסך ופירקנו את ה"כובעים" בגלגלים הקדמיים וגילינו להפתעתנו כי לרכב אין כלל לוקרים ואין שום דבר שנועל את הציריה לגלגל- יכול להיות שהבחור החביב נסע בחולות ניצנים בלי לוקרים? מעניין... רכשנו לוקרים וחיברנו אותם ו"פתאם" נתגלה שהטרנספר מחליק כשיש לו קצת התנגדות (לוקרים...) - האם יכול להיות שהבחור החביב והאמין עבד עלינו? אכן כך, יוני הינו בחור רמאי ושקרן וחבל לכל חובבי הג'יפים והשטח שקיימים חלאות כאלה בינינו - דרך אגב, יוני, הפרוזה ש"לא ראתה שטח" לדברייך, לא מצולמת במקרה בגלרייה שלך??? באמת יוני, תהיה רמאי ונוכל, אבל אל תהיה טיפש... אייל.
הוספת תגובה
  • 1. dice 16 באפריל 2001 ב 19:03

לייא בוט ברע ינוי ומכ ינא םא

לייא בוט ברע ינוי ומכ ינא םא עדוי אל ינא ריכמ אל ינא והומכ ףתכ תתלו רוזעל םינכומש םיבוט םירוחב הברה לבא תבתכש המ ילע ההומת ןכלו תולאשה תחאו ינוי םע החיש תצק יתחתיפ הזורפה לע תונעט ךל שיש יתעמשש ירחא בכרה תא חקל לייאש התיא םיכסמ התאש ןימאמ ינאש הבושתהו בכרה תא קדב לייא...התייה לכ םעש ךכ (קופדה ןורכיזה לע החילס ,ךסומב וא ןוכמב םא רכוז אל קר ינא) הקידבל םורופב הפ הברה דועו ילו ינויל שיש עדיה בכרה יבגל תיעוצקמ העד ץורחל תוכמס ילעב אלו םיבבוח ןיידע ונחנא הינק ינפל הקידבל םיבכרה תא םיחקול םירחא הברה דועו התא הז ללגבו ??ןוכנ הזל םיארוק הככ 4X4'''' הענהב היעב שיש ורמא'''' ךממ יתעמשש הממ טטצמ ינאו תונעטב אב התא וישכעו סיכל די תסנכהש ינפל אשונה תא תקדב אל המל ןיינעמו ההומת זא הליע שמשל לוכי הזכ רבד לבא ןטפשמ אל ינא) הזה םורופב אל חטבל ןמוקמש תומשאהו (הביד תעיבתל תא תידוסי הרוצב תקדב אלש ךלש קאפ ללגב לבא ותוא עבתת ךתוא המיר אוה ךתעדל םאו אלפתת לא וישכעו םישנא םש אוושל שיפכת לאו ךמצעל קר תונעטב אובת תונעט ךל שי בכרה ךילא םג עיגי תקרזש גנרמובה םא לויט ותואבש יל רזומ תוירלגב תמלוצמש ןייצמ התאש הזורפה יבגל בגא םכתולעבבש הזורפה אל ללכב וזש אצוי לעופש ךכ רדנפידה םג םלוצמ רחא עבצב ללכב איהש בל םיש השעת לאו ינפל תצק בושחת והשימ לע ךלתשהל הצור התאש האבה םעפבש ךממ הפצמ ינא םויסל םכירצש םילודג םידלי ונלוכ המל תוביסה תא ןייצא ינאש ךרע רסחו הזכ םורופב הז תא ונלש םישעמ לע תוירחא תצק תחקל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. zvikabar 16 באפריל 2001 ב 20:03

DICE אתה יוני?? ולמה אתה כות

DICE אתה יוני?? ולמה אתה כותב באידיש??

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 16 באפריל 2001 ב 20:28

אייל אני רואה שהיית ממש ממו

אייל אני רואה שהיית ממש ממורמר עם כתבת בכל פורום אפשרי את ''הבעיה'' שלך אנא ראה תגובות בגיפ'' טריפ

בגיפ'' טריפ

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. chester 17 באפריל 2001 ב 14:40

ראשית רציתי לציין כי לא התכוונ

ראשית רציתי לציין כי לא התכוונתי כלל וכלל לומר משהו על מישהו אחר מלבד יוני עצמו, שנית ''''DICE'''' הוא לא יוני,הוא בחור שהכרתי דרך הפורום וטיילנו גם יחד ואני מאוד מעריך, מוכיר ומודה לו. באמת, הלוואי וכולם היו כמוהו- היינו נראים הרבה יותר טוב... ואם חשת באיזושהיא צורה שדבריי הופנו או פזלו לכיוונך או לכיוונו של מישהו אחר, אז,בועז, קבל את התנצלותי הכנה באמת !!!!! אייל.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול