בפסח ראשון ירדתנו לנגב ,עשינו
בפסח ראשון ירדתנו לנגב ,עשינו טיול של יומיים לא היית לי בעית התחממות המחוג לא זז (נשאר על רבע ), ואני הגעתי לנגב מכרמיאל! אולי זה ביגלל שלא היה חם מידי ?
בסמוראי שהיה לי היתה לי ''בעיי
בסמוראי שהיה לי היתה לי ''בעיית התקררות''. ככל הנראה הטרמוסטס נדפק, אבל העביר את המים כל הזמן למנוע ללא התחשבות בטמפרטורה, מה שהביא לבעיה בימים קרים שבו המנוע נשאר על רבע מחוג למטה. זה גרם לו לעבוד כל הזמן עם המשנק האוטומטי וגרם לצריכת דלק גבוהה ולצילצולים במנוע. בקיץ הבעיה היתה נעלמת בגלל העליה בטמפרטורה. לקח לי שני חורפים להבין את זה, ואז החלפתי את הטרמוסטט (כ-60 ש''''ח עלות של החלק), מה שפתר את הבעיה וקיבע את המחוג על האמצע גם בחורף וגם בקיץ. עקרונית לסמוראי עם מערכת קירור תקינה אין בעיות התחממות כלל - גם בעומס קשה בנסיעת דיונות וטיפוסים באמצע אוגוסט.
לי דוקא התחמם קצת ... הגיע לחצ
לי דוקא התחמם קצת ... הגיע לחצי ואף טיפה מעל. כניראה שהכננת חוסמת את מעבר האויר ... אבל תבדוק אם המחוג זז קצת או לא זז בכלל או תבדוק אם הצינורות חמים ליד הרדיאטור ... ואם לא ... אז לא !
לסמוראי שלי לפחות אין בעיות הת
לסמוראי שלי לפחות אין בעיות התחממות. הפעם היחידה שהמד עבר את החצי, היה כשעשיתי קומזיץ, והערנו את המקום עם האורות, שמנו מוסיקה, ולכן השארתי מנוע דולק, ואחרי חצי שעה בערך (של עמידה בלי לזוז) הוא עלה בטמפרטורה. אבל זה כי הוא לא התקרר מאוויר נע. בכל מצב בנסיעה הוא לא עובר את הרבע, מגיע לרבע בפקקים בימים קרים. אבי
גם אצלי הוא כמעט תמיד על הרבע
גם אצלי הוא כמעט תמיד על הרבע ורק לעיתים רחוקות הוא עולה מעל זה. בד''''כ אחרי מאמץ ארוך וכדומה