יש לי את ה 315 מכשיר קטן, נוח
יש לי את ה 315 מכשיר קטן, נוח, זול ופשוט להפעלה אין לו חיבור לאנטנה חיצונית (עלול להוות חיסרון ברכב אם כי אני לא נתקלתי בבעית קליטה ברכב) אני לא מכיר את המכשיר לפאלם או את הגרמין.
תבדוק את ה: grmin emap מכשיר
תבדוק את ה: grmin emap מכשיר גאון עם אפשרות לכרטיסי זיכרון, מפות, חיבור נו למחשב והמון אפשרויות
לגרמין מכשיר נוסף בשם ETREX שש
לגרמין מכשיר נוסף בשם ETREX ששווה בדיקה. בגדול הוא דומה למגלן 315 מבחינת תכונות, עם ממשק משתמש נוח יותר, וקומפקטי יותר. המגלן זוכר יותר מסלולים ונ''''צ, מאידך. לגרמין EMAP יכולת הצגת מפות אולם אין מפות של ישראל (פרט לכבישים ראשיים) למיטב ידיעתי אולם שווה לך לבדוק, מן הסתם. בקשר ל-PILOT כדאי לבדוק שהוא תומך ב-USER GRID/USER DATUM אחרת לא תוכל לעבוד ברשת ישראל. באחרים שהוזכרו אפשר.
אני קניתי גרמין 12 CX. הבאתי מ
אני קניתי גרמין 12 CX. הבאתי מחו''''ל ועלה לי כולל משלוח משהו כמו 180$. אם אתה בג''יפ פתוח עדיף 12 CX או XL כי הם עמידים יותר לתנאי סביבה קשיחים. הפעלה פשוטה, נוחה וידידותית.
סליחה... תיקון... עלה לי 250$
סליחה... תיקון... עלה לי 250$ כולל משלוח
אפשר לחסוך את הרבה כאב ראש בא
אפשר לחסוך את הרבה כאב ראש באתר של off-road יש gps12 ב1106 ש''''ח
מגלן 315 ידידותי מאוד,עם שרות
מגלן 315 ידידותי מאוד,עם שרות מעולה של פז לוגיסטיקה שמאוד לארג''ים ביחס שלהם,עם מוקד תמיכה מעולה ומחירו אטרקטיבי,ההתאמה לפאלם לא מתאימה לישראל משום שאין לה התאמה לרשת ישראל,היא טובה לכבישים בלבד לאירופה או ישראל. אשמח לתת יותר פרטים בטל.02-6535548 אפי