מעניין... לפני שקניתי את הנעיל
מעניין... לפני שקניתי את הנעילה הקדמית התכתבתי עם כמה חבר''ה נחמדים מארה''''ב שיעצו לי לא לקנות גירלס. הם טענו שיש בעיות איתה. לא דיברתי איתם על גירלס כנעילה אחורית אבל אני מניח שאת זה הם היו פוסלים מייד. נחכה ונשמע מה קרה אצלך.
האם רכשת את הנעילה בארץ? אם כן
האם רכשת את הנעילה בארץ? אם כן יש לך אחריות אצל היבואן. פנה אליו!
הנעילה אכן באחריות היבואן, חבר
הנעילה אכן באחריות היבואן, חברת הנפלד טכנולוגיות , האחריות על הנעילה היא לשנתיים , עד כאן הכל טוב ויפה . הבעיה היא שאם הנעילה מתבלית בקצב כזה מהיר , מה יקרה עוד שנה כאשר היא תתקלקל שנית ? שלא לדבר על בזבוז הזמן על פו''ה שלה . בקיצור עם כל הכבוד לאחריות , אם מדובר בנעילה גרועה ולא אמינה כדאי יהיה להתרחק ממנה . כמו שאמרתי , אחרי בדיקה יותר מעמיקה אני ארחיב בנושא וכן אפרסם את תגובת היבואן .
הנפלד יגבה אותך מפה ועד הודעה
הנפלד יגבה אותך מפה ועד הודעה חדשה. אם תוכל צלם את החלקים?
בהתחלה אתה תחליף את הקפיצים. ז
בהתחלה אתה תחליף את הקפיצים. זה יהיה בסדר לתקופה, ואז הנעילה לא תשתחרר. בכל מצב היא תהיה נעולה פשוט תקועה. ואז תחקור ותגלה את הבעיה (אני מתנצל אך אני עייף מלרשום הסברים ). בסוף תתיאש ותחפש משהו תחליפי - אולי אפילו לחזור לנעילה הפחות נעימה אך יותר אמינה - לוקרייט. אני מקווה שתזכור את עצותי אלו, ואם תחליט ללכת להשקיע, להבין, ולשלם את המחיר. א) בהצלחה ב) בסוף העבר בסוף את נסיונך לאחרים. אם תרצה פרוט נוסף,תתקשר 053699911 - לא הלילה אני זוחל כבר לכרית.