פורומים

 - שטח 4x4

CJ או סופה???????

18 באפריל 2001 ב 21:25 9 תגובות 691 צפיות refaelo
ובכן התלבטות!!! ללכת על סופה מהשנים 92-93 או על סי.גי הרכב ישמש כרכב שלישי לסופי שבוע בלבד אין משמעות לדלק ונדרשת אמינות התקציב אגב עד 28000 פירוט בנושא עלויות טיפולים תקופתיים פשטות טיפולים עצמאיים (יש הבנה) נוחות נסיעה חלקי חילוף ומוסכים "עושקים" אגב חנן את כל זה אני שואל אחרי קריאת ההשואה שלך בין השניים תודה מראש יפתח
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 19 באפריל 2001 ב 04:54

    CJ

    CJ

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. dice 19 באפריל 2001 ב 06:05

    טיולי עבירות - CJ טיולי נוחות

    טיולי עבירות - CJ טיולי נוחות ומשפחות - סופה כל זה יישים כל עוד הרכבים סטנדרטיים במשופרים כל רכב לגופו

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. מוני הגי''פאי 19 באפריל 2001 ב 06:10

    מאוד מאוד תלוי מה אתה רוצה ומה

    מאוד מאוד תלוי מה אתה רוצה ומה אתה אוהב. אבל אם אתה אוהב מנוע בלי הרבה סיבוכים אלקטרונים וחלקים זולים בצורה מגוכחת לך על CJ אם אתה מוכן להתפשר על סיבוך לטובת מערכת הזרקה שתמשיך לעבוד ביעילות בכל עליה ותיתן לך האצות המזכירות מכוניות מרוץ לך על סופה. המלצה שלי אישית אם אתה זחל סלעים שאוהב לעבור מכשולים באטיות ואם אתה משוגע על מכונאות לך על CJ אוהב נסיעות שטח מהירות בסיגנון פריס דקר ונותן לאחרים לטפל לך ברכב עדיף סופה. כמובן שתמיד יש יוצאים מהכלל כמו אריק או יפתח שהם זוחלי סלעים ונוסעים על סופה אבל הנטיה הטבעית של הרכבים היא בכוון זה. רצון והשקעה כספית יכולים לשנות נטיה זו.

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. העכביש הכסוף 19 באפריל 2001 ב 06:56

    אם אתה רוצה גם סלעים וגם מנוע

    אם אתה רוצה גם סלעים וגם מנוע ונוחות אז רק סופה ושפר רק את המיתלים כולל בולמים ארוכים יותר.

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אריק2 19 באפריל 2001 ב 09:23

    אתה מוזמן לקרוא את כתבתי ה''''

    אתה מוזמן לקרוא את כתבתי ה''''ידידותית'''' ועל בחירתי האישית... מול זה תוכל לקרוא באתר זה דברים רבים נוספים על CJ ובכלל - אתר ענק לחובבי שטח בכלל וסלעים בפרט.

    http://www.jeepolog.com/jplg_storys_arikstorm1.html

    http://www.jeepolog.com/

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 19 באפריל 2001 ב 09:44

    אם אתה לא איזה מתפרע בפוטנציה,

    אם אתה לא איזה מתפרע בפוטנציה, תמכור את אחד הרכבים ותרכוש 4 על 4 נורמלי ושפוי אתה תהנה הרבה יותר לטייל מאשר לשבור את עצמותייך בשתי האופציות שהזכרת, אני עשיתי זאת בעבר עד שבצעתי את אשר ציינתי, אגב, בחרתי בדיסקברי ומאז גם אשתי מצטרפת לטיולים ללא בכיות על כל גבשוש קטנטן, כמובן שעל הביצועים לא ויתרתי בחרתי בבנזין.

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. גלעד ל 19 באפריל 2001 ב 18:56

    ראובן, הבחור מדבר אל 28K. איזה

    ראובן, הבחור מדבר אל 28K. איזה דיסקו אתה רוצה לקנות בסכום הזה?

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 19 באפריל 2001 ב 19:26

    גלעד ידידי, הבחור מדבר על רכב

    גלעד ידידי, הבחור מדבר על רכב לסופי שבוע, הצעתי לו, מכור את מכוניתך הפרטית, הוסף את אותם 28,000 והרי לך היכולת לרכישת 4 על 4 שאינו גורם לפריצות דיסק.

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. נמרוד 20 באפריל 2001 ב 04:51

    יפתח, אם קראת את הכתבה של חנן

    יפתח, אם קראת את הכתבה של חנן אז הבנת את השורה התחתונה - יש יתרונות לכאן ולכאן, ובסך הכל הסופה היא עוד שלב באבולוציה של הג''יפ ולא שונה באופן מהותי מCJ. שתי יתרונות לCJ - אחד, פנסים עגולים, כלומר נוסטלגיה והיסטוריה. לא לכולם זה שווה משהו. יתרון שני - בגלל מצב השוק, בד''''כ תוכל לקנות יותר אוטו לשקל כשמדובר על CJ. כלומר, בסכום שציינת, תוכל להשיג סופה 93-94 במצב טוב, אבל לא הרבה יותר מזה, לעומת זאת תוכל למצוא סיקסים 89-90 מדוגמים עם הכל, אחרי אוברול ותיקונים רבים. עצתי, אל תמהר, תחרוש את העיתונים ומודעות האינטרנט, קח את הזמן ולך לראות (בעין) כמה שיותר ג''יפים, גם סיקסים וגם סופות. כשהאוטו הנכון יקפוץ לך מול העיניים, תדע לחזור לכאן ולהתיעץ בפורום.

    הוספת תגובה צטט והגב
ביטול