פורומים

- שטח 4x4

Body Lift - יעלותו ומטרותיו?

18 באפריל 2001 ב 21:39 7 תגובות 483 צפיות danielmor
שלום לכולם! רציתי לשאול בקשר ל - Body Lift! חוץ מ"פוזה" לרכב, מה זה בעצם עושה? כמו כן רציתי לדעת איך זה משפיע מבחינה טכנית על האוטו והביצועים, והאם זה מומלץ או לא. תודה, דניאל. (נניח שאוטו הוא לא למטרות של שטח קשה: סתם טיולים פשוטים ונעימים)
הוספת תגובה
  • 1. פרסום 18 באפריל 2001 ב 20:25

דניאל, בודי ליפט עושים כאשר מר

דניאל, בודי ליפט עושים כאשר מרכיבים צמיגים גדולים שנוגעים במרכב במצבי קיצון. הגבהת הגוף פותרת את הבעיה הזו ובתמורה אתה משלם במרכז כובד גבוה יותר. ניתן לפתור את בעית המגע של הצמיגים על ידי במפ סטופ שמותקנים נמוך יותר, כמו שאני עשיתי, לדוגמא, אבל זה פוגע במהלך המתלה. על מנת לא לשלם על חוסר הרצון בבודי ליפט ולא לפגוע במהלך המתלה אני מתכוון מתישהו לחתוך את הכנפיים ולהרים אותן וכך לא לשלם שום מחיר לא רצוי. המחיר שאני אשלם יהיה כנראה כיעור אבל ננסה לעשות את זה מה שפחות בולט. חנן

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. toy4x4 18 באפריל 2001 ב 21:05

חנן. התכוונת ''''עוד כיעור''''

חנן. התכוונת ''''עוד כיעור''''.....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 19 באפריל 2001 ב 05:49

בווודאי, רוני, תודה על התיקון.

בווודאי, רוני, תודה על התיקון...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אריק2 19 באפריל 2001 ב 09:20

בסה''''כ בודי ליפט אינו דבר מו

בסה''''כ בודי ליפט אינו דבר מומלץ, לפחות מסיבת מרכז גובה שמטפס לו מעלה... אני שמתי אצלי את הבודי ליפט מסיבה אחת - רוב שימושי הרכב שלי הם שימושי שטח, ומערכת המתלים שלי נקנתה על מנת לתת לי מהלך מתלים משופר ולכן זה היה מבחינתי האישית לשים באמפ-סטופ... אבל שוב, אם אתה לא חייב, או שהצמיגים שלך אינן נוגעים ומגרדים את הכנפיים, אזי - אל תשים !

http://www.jeepolog.com/jplg_storys_arikstorm1.html

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. toy4x4 19 באפריל 2001 ב 13:56

חנן: הכל ב (-: (-: OK? למשל

חנן: הכל ב (-: (-: OK? למשל השנורקל מתוצרת בית....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 19 באפריל 2001 ב 14:21

ברור רוני, צחקתי לקרוא את שכתב

ברור רוני, צחקתי לקרוא את שכתבת ושיתפתי פעולה בתשובה צינית. כבר מזמן נמרוד הבהיר לי שמי שנוסע עם נרף ברס אדומים אין לו שום זכות להכנס לדיונים שמדברים, בהם על אסטטיקה ואני מקבל עלי את הדין.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 19 באפריל 2001 ב 14:30

אגב, אני לא נוהג לנסוע כמו בתמ

אגב, אני לא נוהג לנסוע כמו בתמונה, עם כבל כננת משוחרר. זו פעולה של וונדליסטים שבאותה הזדמנות פוצצו את הפנסים האחוריים, או יותר נכון השלימו את מה ששברתי במדרגת המצלעות, שברו את כל המראות, תלשו את מד הסל''''ד ואת הידיות המאבטחות של מכסה המנוע. למה? לאלוהי הוונדליסטים פתרונים.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול