אהלן אמיר (הסיג''אי) זה יהיה ה
אהלן אמיר (הסיג''אי) זה יהיה השם החדש? בכל אופן תתחדש ותהנה להתראות בשטח הרעם הכחול
אהלן אמיר (הסיג''אי) זה יהיה ה
אהלן אמיר (הסיג''אי) זה יהיה השם החדש? בכל אופן תתחדש ותהנה להתראות בשטח הרעם הכחול
תתחדש :-) נו ספר מה יש לו (התק
תתחדש :-) נו ספר מה יש לו (התקנות...)
אמיר אני בהלם !!! אתה האחרון
אמיר אני בהלם !!! אתה האחרון שחשבתי שיחליף את הסאמוראי ל CJ. אין מה לעשות כנראה שזו הדרך הטבעית סאמוראי ואז CJ אני מכיר לפחות חמישה חברה שעשו את הדרך הזו. ברוך בואך לעולם הגיפים האמתים שנראה כאלו מספר חבריו הולך וגדל מיום ליום. אכשיו אני מקוה שלא תחשוב שאני מזלזל או מתנשא כאשר אני אומר כי אין כמו גיפ. רק עצה קטנה התקן כמה שיותר מהר נעילה קדמית ואחורית (אם לא מותקנת כבר). כמו שחנן תמיד אומר גיפ אמיתי מסובב את כל 4 גלגליו תמיד !!!. ללא נעילות פשוט תרגיש שהגיפ הוא לא ברמה שאתה מצפה ממנו. מזל טוב ולהתראות בשטח.
נו.... אני חשבתי ששוב תשוב לאו
נו.... אני חשבתי ששוב תשוב לאופנועים בכל מקרה מז''''ט, ו תזהר זה מדבק (תראה מה קרה לחנן) :)
אמיר - יחריין...ככה אתה מסתיר
אמיר - יחריין...ככה אתה מסתיר מאיתנו דברים, עד לאחר מעשה ? אני מקווה לראותך בקרוב ! (עם או בלי הג''יפ)
עכשיו שאמיר נפל, וחגי מאיים גם
עכשיו שאמיר נפל, וחגי מאיים גם כן לעבור רק אני נישארתי ??
לא גיא! הסמי''ים שלהם עברו לא
לא גיא! הסמי''ים שלהם עברו לאנשים אחרים שיחזיקו בהם ככלי ביניים עד לקניית הJEEP האמיתי, אז בינתיים יש לך חברה :-)
פרטים? צילום? מחיר?
פרטים? צילום? מחיר?
תראה חנן, בנתיים אני מאיים שאנ
תראה חנן, בנתיים אני מאיים שאני התאהבתי ללא תקנה ולא מתכונן להחליף ... אבל מי יודע .... :)