תתאמץ עוד קצת קניתי סיקס 90 ב
תתאמץ עוד קצת קניתי סיקס 90 במחיר של 15000 השקעתי במכניקה 6000 ש''''ח גיפ לא משופר אבל אין מה להשוות בינו ובין ניבה עם עלות קצת יותר גבוהה שווה את המאמץ לדעתי
אין כמו האיש השמח בחלקו, תהנה
אין כמו האיש השמח בחלקו, תהנה
גם אני בעל גיפ ניבה ואני מרוצה
גם אני בעל גיפ ניבה ואני מרוצה ממנו מאד הוא פשוט חיית שטח ברקורד שלו יש דברים די מכובדים כמו מעלה דריישפט וכו..
אין כמו בעלים מרוצים של רכב.
אין כמו בעלים מרוצים של רכב. תהנה ממינו . רק ביקורת אחת קטנה הניבה לא חזקה כמו שאתה חושב . מנסיוני הרכב עדין . בשני טיולים האיזור הצפון שעשיתי עם חבר בעל ניבה הניבה שברה אקסים פעם אחורי ופעם קידמי. ולא הבנאדם הוא לא ילד מתלהב אלה אדם שהניבה ברשותו כבר מספר שנים. חגי
אני היתי בעלים של ניבה לכן אני
אני היתי בעלים של ניבה לכן אני לא מדבר על סמך שמועות. לרכב יש יכולת שטח לא רעה בכלל והוא גם די נוח מבחינת גודל ומרווח שהוא נותן לנוסעים. אלא מה אמינות הרכב מפקפקת. חלקים לא מורכבים ולא בנוים טוב כל מני חלקים שלא נבנו לעבודה מאומצת והמערכת חשמל פשוט דפוקה. ומעל כל זה מחיר החלקים לניבה התחיל לגדול וכמות החלקים לקטון (רכב לא פופולרי שלא מיובא יותר). אז נכון אם תשקיע ותחליף את כל מערכת החשמל ותתקן את כל הנזקים שעשו קודמך עדין תקבל רכב חלש מבחינת מבנה וחוזק מנוע שצריכת הדלק שלו היא מחוץ לעיר אחד ל 8. לא כדאי יותר להשקיע עוד קצת ולקנות CJ בעשרים אלף שהוא חית שטח אמתית עם חלקים זמנים מאוד זולים ? לשקולך.