רק רציתי להגיד שמאחר ואף פעם ל
רק רציתי להגיד שמאחר ואף פעם לא שמתי לב לדבר אני לא יודע כמה מן הגג של הסמוראי הוא ברזנ''ט וכמה קשיח... בשביל זה אתם פה ואני שואל אותכם... אז כל תשובה תתקבל בברכה. האם כל הגג הוא ברזנ''ט או שמא אחרת. תודה שוב, דניאל.
שמע ידידי הגג הפתוח של הסמורא
שמע ידידי הגג הפתוח של הסמוראי יכול להיות רק ברזנט או ברזנט אחורה ופלסטיק קדימה אן פלסטיק אחורה וקדימה או כל שילוב אחר. הפתרון הוא לקחת חצי גגון כזה שהוא בעצם רק פס אחד עם תפיסה לרכב ולחבר עליו את הפנסים קיבלתי כזה דבר עם האוטו .. אלה מה ? הבעיה היא שפנסי ערפל על הגג שווה לתחת נקודה. זה משתקף על המכסה מנוע ומסנוור לאללה ! אני מציע לך לשכוח מזה מיד. שלא תוציא כסף לריק. זוג פנסים על הפגוש עושה את העבודה הרבה יותר טוב. תאמין לי !!!
!!! גיא !!! קודם כל תודה רבה
!!! גיא !!! קודם כל תודה רבה על התשובה העניינית! דבר שני, חיבור לפגוש מתבצע בצורה פשוטה ביותר נכון? האם הרכבת לבד (גם את הפנס וגם את החשמל) או כדי לעשות את זה איפשהוא? תודה. And by the way: What''s best: Drive Lights or Fog Lights?
שלום לכולם! בהמשך לשאלה הראשו
שלום לכולם! בהמשך לשאלה הראשונה והמרכזית שלי יש לי עוד שאלה. קודם כל גיא סמוראי אמר לי מניסיונו שאורות על הגג זה לא טוב כי זה מאיר על מכסה המנוע ומסנוור. אני מקבל את מה שהוא אומר - גיא, תודה :) דבר שני, האם הרכבה על הפגוש היא פשוטה (גם הפנסים עצמם וגם חשמל). הפנסים הם פנסים נפרדים כמובן בעלי מתג נוסף להשמה בתוך המכונית. תודה, דניאל.
היי דניאל. לי יש סיקס בעם ברזנ
היי דניאל. לי יש סיקס בעם ברזנט ומצאתי דרך לשים את הפנסים שלי עם הגג. פשוט מכינים קשת מברזל מגולוון, ומעצבים לפי הרצון. את העסק מחברים עם ברגים למיסגרת של החלון הקדמי. מה שגיא אמר בקשר לפנסים הוא נכון בכך שזה סינוור לי את האמא של הצורה שלי. הג''יפ שלי לבן בוהק וזה היה חסר תועלת. אבל!! מצאתי דרך לעשותאת העסק שמיש וללא סינוור. התקנתי מוטות קצרים ממתכת שמחוברים לקשת בקצה אחד ולפנס בקצה השני ומרחיקים את הפנסים בכמה סנטימטרים לאחור. הצל שנותר ע''''י הגג מונע ממני להסתנוור והכל ניפלא. לגבי השאלה איפה עדיף לשים פנסים ואיזה סוג אז ככה: לדעתי פנסי ערפל רוחביים צריך לשים על הטמבון הקדמי, לראות חדה וברורה של השטח הקרוב מאוד לג''יפ. הפנסים מיועדים לנסיעה איטית על מכשולים. בנוסף פנסי ערפל עוזרים בערפל או כשיש המון אבק מולך ואז האור חייב להיות כמה שיותר נמוך אחרת תסתנוור מהאבק\ערפל שמואר ע''''י פנסיך. פנסי הדרך לעומת זאת עדיפים על הגג, מכיוון שכך הם נותנים ראות למרחק מקסימלי ללא הפרעות של מיכשולים בדרך, ובונוס נוסף הוא שהם לא מתלכלכים. אם אתה עדיין לא מבין כיצד לחבר פנסים על הגג, אני אנסה לצלם את הסט-אפ שלי בברור.
די פשוט ריתכתי חתים רטנים על ה
די פשוט ריתכתי חתים רטנים על הפגוש באמצע של החלק העליון יש חור והפנס מורכב שם עם בורג וכן עשיתי את זה לבד כולל חשמל. ואגב חשמל בגלל שפנסי ערפל למיניהם צורכים הרבה חשמל אל תשכח לשים פיוז וממסר שלא תקלקל את המפסק !!! אם אתה רוצה עזרה או לראות דוגמה אתה מוזמן ...
ערן הי, גם האוטו שלי לבן. אל
ערן הי, גם האוטו שלי לבן. אל תשכח שהחלון הקידמי של סיקס זה בדיוק כמו של סמוראי ! דבר שני ... אני לא מכיר את הנהיגה שלך אבל אני לא נוסע מהר בלילה אז אני לא זקוק לפני דרך שיאירו רחוק ולי מספיק פיזור רחב לסביבה המידית של הדרך.
תודה לכולם! ערן האם ריתכת מין
תודה לכולם! ערן האם ריתכת מין בסיסים כאלה לקשת שעליהם שמת את הפנסים? תודה, דניאל.
אם בכל זאת תרצה לחבר פנסים לגג
אם בכל זאת תרצה לחבר פנסים לגג אז דע לך שיש על הגג (על החלק של הקשת) שני ברגים בכל צד של הקשת שעליהם ניתן לחבר את הפנסים ע''י ברזל מכופף. אבל שוב זה לא עוזר כי זה מסנוור ולפי דעתי גם לא יפה . חגי
את פנסי הערפל ניתן להתקין בצור
את פנסי הערפל ניתן להתקין בצורה פשוטה , אניני יודע איזה שנה הסמוראי המדובר אבל לרוב הרכבים הללו יש שני משולשים מעל השמשה הקדמית (הגנה עם גומיות להנחת מכסה מנוע במצב אנכי). ניתן להתקין מתחת למשולשים אילה פס מתכתי מעיין גשר ועליו לחבר את הפנסים . קבל את ההצעה של ממסר ופיוז כחובה להתקנה זו.
כתוספת לתשובה קודמת עיין ב ...
כתוספת לתשובה קודמת עיין ב ...http://www.summitoffroad.com/
דניאל, כבר קיבלת תשובות. אני ב
דניאל, כבר קיבלת תשובות. אני בכל מיקרה חיברתי את הקשת לברגים שהיו כבר קיימים בצידי מיסגרת החלון שלי. לא ריתכתי כלום. פשוט כופפתי חתיכת מתכת שקניתי ב 25 ש''''ח עשיתי חורים וחיברתי. ובאמת צריך להשתמש בכבלי חשמל שיחזיקו את כמות האמפר הדרושה לפנסים, ובריליי שיתאים כמובן.