פורומים

- שטח 4x4

שעון דלק וחום ל CJ ,

21 באפריל 2001 ב 11:11 8 תגובות 1552 צפיות rulu@cj6
איפה יש כדאי לקנות?
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 21 באפריל 2001 ב 10:21

שלום. אני לא יכול להמליץ לך על

שלום. אני לא יכול להמליץ לך על חנות מסויימת, אך אני רוצה להמליץ לך לקנות שעון חום מכני ולא חשמלי. השעון המכני הרבה יותר מדוייק ונוח. והוא לא יכול לזייף כמו החשמלי. או שהוא פועל או שלא. שעון חום זה הדבר הכי חשוב ונחוץ ברכב שטח לדעתי, אז לא כדאי לשחק עם זה!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. rulu@cj6 21 באפריל 2001 ב 10:46

כיום יש לי מכני והוא מזייף גם

כיום יש לי מכני והוא מזייף גם אחרי החלפתי יוניט חום...כנראה שהשעון נדפק?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 21 באפריל 2001 ב 15:45

שעון מכאני זה שעון שלא בא במקו

שעון מכאני זה שעון שלא בא במקור בג''יפ. זה שעון ניפרד שאנשים מתקינים לעיתים בג''יפים והוא לא חלק ממד המהירות. לשעון מכאני אין שום יוניט בכלל והוא בא כיחידה אחת עם הברגה לבלוק המנוע. אתה בוודאי מדבר על השעון החשמלי שיש לך בתוך שעון המהירות. שעון זה מחובר גם ליוניט שמותקן על ראש המנוע. העסק הזה, למיטב ידיעתי אינו אמין ואינו מדוייק. שעון חום מכני, שבא עם כל החלקים ולא צריך פשוט שום דבר בנוסף אליו, עולה כ 80 ש''''ח ואם מתקינים אותו נכון הוא פועל מצויין ומאוד נוח ומדוייק. בשעון המכני אין שום דבר שקשור בחשמל חוץ מהחשמל לתאורה הפנימית שלו, ולכן הוא פועל תמיד ללא קשר לסוויץ'' או כל דבר אחר. שני הדברים שצריך לוודא, כאשר מתקינים את השעון הם שמערכת המים נקייה כולל ההברגה בבלוק אליה מד החום מחובר, ושהצינור שמחבר בין השעון לחלק המתחבר לבלוק לא ישבר מבפנים (זהירות לא לכופף באלימות, הוא עשוי ממתכת עדינה ושבירה)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 21 באפריל 2001 ב 15:48

אם תסתכל טוב מעל המספר 2 שמציי

אם תסתכל טוב מעל המספר 2 שמציין את החודש בתאריך בתחתית המסך. בקו ישר למעלה תראה מן שעון עגול קטן מכוסה בוץ.. זה שעון החום שלי ;-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. rulu@cj6 21 באפריל 2001 ב 17:11

וואלה נכון, הוא לא מכאני (כי י

וואלה נכון, הוא לא מכאני (כי יש לו יוניט והוא אכן המקורי!), אם אין ברירה נקדח עוד חור בלוח השעונים... תודה לכולם, רולו.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. chester 21 באפריל 2001 ב 20:03

אהלן, בתור בעליו של SIX 3 שנים

אהלן, בתור בעליו של SIX 3 שנים (כמעט) והיום סמוראי, הרשה לי להמליץ ללך בחום על שעון מכני. לא צריך לקדוח בשביל השעון (ניתן לחבר אותו ע''''י שני ברגים- יש לו מעין מתקן כזה) ולבלוק מנוע הוא מתחבר בקלילות (בסה''''כ להחליף בורג אחד ולהבריג את המדיד). אייל.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. rulu@cj6 21 באפריל 2001 ב 20:23

מה בעניין שעון הדלק אשר שבק? נ

מה בעניין שעון הדלק אשר שבק? ניתן להשיג שעון מקורי ולהרכיבו בספידומטר? או שנגזר על הג''יפ להיגזר לעוד חור....?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. chester 22 באפריל 2001 ב 16:04

גם אצלי בסיקס שני השעונים הנ''

גם אצלי בסיקס שני השעונים הנ''''ל לא עבדו. על שעון החום כבר סיפרתי לך, לגבי שעון הדלק: גם מפאת חוסר הרצון לעשות עוד חור וגם כדי לחסוך בכסף, עדיף לך לתקן את השעון הקיים. בד''''כ מה שמתקלקל זה המצוף ולא השעון, ולפני הכל תבדוק אם בכלל מגיע למצוף חשמל (הליך מאוד פשוט- בחלק האחורי של רצפת הרכב יש מעין חתיכת פח שתפוסה עם שני ברגים, תפתח אותה ותגלה את מקום כניסת המצוף למיכל הדלק- תבדוק אם בכלל מגיע זרם למצוף) אם לא הגיע זרם אז תחבר חוט חדש והרווחת שעון דלק, אם מגיע זרם את תוציא לרגע את החוט ותקצר אותו ואז תביט בשעון- אם הוא עולה אז רק המצוף שלך דפוק אם גם אז הוא לא זז אז ייתכן מאוד שגם המצוף וגם השעון לא טובים. בכל מקרה, אם אתה גר באיזור המרכז אז אתה יכול לסוע לאזור התעשייה של חולון (צומת טמפו) וברחוב הפלד (להכנס לאיזור התעשייה בצומת טמפו, פנייה שנייה ימינה) יש מכון לספידומטרים ושעונים (אני לא זוכר את שמו אבל הוא אחרי 100 מטר בערך בצד ימין). בזמנו סידרתי אצלו את המצוף (אני ממש לא זוכר אבל משהו בסביבות 200-300 ש''''ח). אבל בכל מקרה, מניסיון שהיה לי עכשיו עם הסטרטר של הסמוראי שלי (רצו ממני על שיפוץ 300 ש''''ח הודות לעצתו של יוני בפורום ג''יפטריפ פירקתי את הסטרטר ניקיתי עם המון WD40 והוא עובד כמו שעון שוויצרי), תבדוק קודם כל לבד מה קורה שם כדי שלא יעבדו עלייך. בכל מצב, אני ושאר אנשי הפורום כאן כדי לעזור. בהצלחה, אייל.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול