חגי שלום, אני לא יודע היכן יש
חגי שלום, אני לא יודע היכן יש מוצר כזה בישראל ובכמה הוא נמכר, אבל אם לא תמצא אז תדע שיש גם אפשרות למצוא ג''נטים עם סידור חורים כמו אצלך רק שהBACKSPACING שלהם שונה מאצלך ואז מושג אותו אפקט בדיוק, רק ללא הספייסרים. BACKSPACE זה המרחק שבין שפת החישוק אל משטח החורים בג''נט. וכבר ראיתי מישהו שבעבודה מדויקת ורצינית שינה בעצמו את הBACKSPACE של החישוקים שלו. חתך את מרכז החישוק וריתך מחדש במיקום שונה, לא למתחילים! שים לב גם, שהעומס על מיסבי הגלגלים ומכלולי ההיגוי גדל, לעתים בצורה משמעותית, עם שינוי מיקום הגלגל. כבר קראתי דיווח של מישהו ששינה את זה, על צורך לגירוז מחדש כל חודש של מיסבי הגלגלים הקדמיים, אחרת המיסבים נשרפים. חנן
היי חגי, לפני שנים שעבדתי בהונ
היי חגי, לפני שנים שעבדתי בהונדה ראיתי מס'' טרקטרונים שאכן בעזרת ספייסרים הרחיבו את מפתח הגלגלים ע''''מ להשיג שיפור ביציבות הכלי. התוצאה: סרנים עקומים (בטרקטורון יש סרן אחורי קשיח) ונזק למערכת ההיגוי. לרכב קימים ג''נטים הנקראים off-set אשר ''''מרחיקים'''' את הגלגל מקומו בכ-1-2 אינטש, נפוץ ברכבים כמו הקיה , בהחלפת צמיגים לקוטר יותר גדול הצמיג נוגע בבולם בהצלבות. בכל מקרה כמו שחנן אמר יש לתת את הדעת לגבי בלאי של מכלולי ההנעה ורגישות לפגיעות (גלגל מורחק מעמיס על הציר עליו הוא יושב)ולעשות סיכום של עלות תועלת.
תודה על התשובות את עניין האוף
תודה על התשובות את עניין האוף סט אני מכיר וגם חשבתי עליו וזה ניראה לי יקר יותר לרכוש ג''אנטים אחרים. ובטוח שעל לשנות לבד לא חלמתי אפילו ,נשמע לי מטורף לגמרי. אני ימתין ,אולי יש משהו בפורום שכן הרכיב ספייסרים. דרך אגב כל הנושא התחיל אתמול בסוף הטיול לאיזור גמלא כאשר ירדנו לכוון הכינרת ,שיפועי הצד הפחידו אותי מאוד. זו לא הפעם הראשונה שאני נכנס לשיפועי צד ,פשוט ביום שבת זה עבר את כל הגבולות. אתם יכולים לשאול את מוני. אם למשהו יש הצעות נוספות כדי לשפר את ההרגשה בשיפועי צד אז בבקשה ולא אל תציעו לי להחליף את הסמוראי זו לא חוכמה! תודה שוב חגי
ספייספרים של 1'''' לא גורמים
ספייספרים של 1'''' לא גורמים כמעט לשום עומס נוסף על המכלולים. מקסימום העומס הוא על הגוז/ונים ואת אלה זול וקל להחליף. כל חרט בר דעת יבצע עבורך CNC של ספייספרים מאלומיניום תעופתי או פלדת אל חלד. אצל אילן מסופר פאוור תוכל לרכוש כאלה.
וגם גלגלים - חישוקים על בקספיי
וגם גלגלים - חישוקים על בקספייסינג של עד 2'''' לא יגרמו נזק.
יש קיט של ספייסרים וראיתי אותו
יש קיט של ספייסרים וראיתי אותו מול עיניי האדישות העלות ל 4 היא בסביבות ה 800-900 ש''''ח ואצלי יש גלגלים באופסט דיי רציני, הרבה שנים, ללא שום בעיה בסיקס