מיקו לא כתבת עם איזה רכב אתה נ
מיקו לא כתבת עם איזה רכב אתה נוסע דיפנדר וסיקס סטנדרטיים עלו אותה ללא עזרה מקוה שעזרתי בועז
בועז אני אם סיקס וחבר עם פיגרו
בועז אני אם סיקס וחבר עם פיגרו בנזין
בציר שאני מכיר לרדת בזהירות אי
בציר שאני מכיר לרדת בזהירות אין בעיה לעלות.... סיקס ודיפנדר סטנדרטים... נשמע לי משונה אם כי איני מטיל ספק בדברי המשיב.
אופיר, יצא לי לראות שני נהגים
אופיר, יצא לי לראות שני נהגים באמת טובים עולים את המצלעות, אחד עם ניסיון של המון שנים וCJ7 סטנדרטי, והשני יותר צעיר אבל נהג טוב ועם רגל ימין כבדה עולה עם CJ7 (דיזל!!!) עם צמיגים 33 אינטש. חנן
גם הCJ7 דיזל שהוזכר הוא סטנדרט
גם הCJ7 דיזל שהוזכר הוא סטנדרטי למעט הצמיגים. JEEPים נעולים מאחור או גם מלפנים עלו כולם ללא יוצא מהכלל. אגב, שני הג''יפים הסטנדרטיים שהוזכרו עלו באותו טיול גם את הזיק. (ואני, עם נעילה אחורית, לא עליתי אז את הזיק :-( , ממחיש כמה הבדלים בין נהגים משפיעים על יכולת הרכב)
בטח נתת להם לטחון את המעלה קוד
בטח נתת להם לטחון את המעלה קודם כל מבחינת... ''''ישחקו הילדים...'''' ואז ניסית.... לא? תשמע... מדרגת המצלעות היא דוגמא נהדרת לעבודת שטח. למה אני מתכוון... אני (או אתה או כל אחד אחר) יכול להגיע למקום ולהוסיף או להוריד את כמות הסלעים המפוארת המובילה אליה ולעשותה עבירה לסטנדרטים/עבירה לסטנדרטים עם נהג טוב/עבירה לסטנדרטים עם נהג מופרע/עבירה לנעולים אחורה בלבד/עבירה לנעולים קדימה ואחורה או לא עבירה בכלל. אותו דבר דרך אגב לגבי מדרגת הזיק... ראה את סרטי הקאיה כדוגמא. וחוץ מזה... ילדה קטנה אינה תרוץ לאי יציאה מהבית... עוד מעט אני אוכל להזמין אותך רק לצלילה ובירות על החוף.... חםםםםםםםםם!!!
תירוצים יש כמו זבל, השורה התחת
תירוצים יש כמו זבל, השורה התחתונה היא: עלה/לא עלה וכאן נכשלתי :-( לגבי מפגש, כפי שאתה בוודאי יודע מפי החלק הרציני של צוות הג''יפולוגים: נמרוד ויפתח, הג''יפ מוקפא מטעמי הפניית תקציבים לבית החדש, אני מקווה, אינשאללה, להחזירו לשטח בתחילת החורף הבא. עד אז...נהג משנה של נמרוד/יפתח...להתראות בשטח. חנן.