פורומים

- שטח 4x4

עצה למבינים באמת

24 באפריל 2001 ב 01:00 2 תגובות 904 צפיות josseph1
יש לי שאלה יש בירשותי GMC סונומה 4*4 קבינה קצרה אני מעמיס עליה את הטרקטורון וגורר אחרי עוד עגלה עם אופנוע או טרקטורון ועכשיו: המיפלצת הזו זוללת בנזין כמו אלכוהוליסט מבחינת עלויות דלק זו פשיטת רגל אני מחפש רכב שיענה פחות או יותר על הדרישות שלי מהרכב הזה הרכב שלי הוא שנת 90 אני מיתכוון לשים עליו שלט למכירה(האם יש סיכוי שאני אצליח לימכור אותו או שאני הטיפש היחידי שקונה כזה דבר) ולהוסיף משהו בסביבות 20 אלף מה אתם מציעים לי ? אבל רק מיתוך ניסיון לא דברים באוויר חשוב לי שהרכב יהיה אמין לא משנה לי השנתון ויהיה בעל הנעה כפולה בתודה יוסי
הוספת תגובה
  • 1. bennyt11 24 באפריל 2001 ב 06:47

יוסי, בעיקרון כל חברות הרכב הא

יוסי, בעיקרון כל חברות הרכב האמריקאיות לא מתיחסות בתיכנון שלהם לחיסכון בדלק והדבר ברור אין להם בעיות בעתודות דלק לכן בארה''''ב מיצרים מנועים בעלי נפח מנוע גדול מאוד עם סל''''ד נמוך והם זוללי דלק רציניים כמו שגילית, רק כדי לסבר את האוזן ליטר דלק בארץ עולה כמו גלון בארה''''ב כ- 3.5 ליטר. לעומת זאת הרכבים היפניים כן מתחשבים בכך ולמדו להסכיל לבנות רכבים בעלי סל''''ד גבוהה יותר עם נפחי מנוע קטנים יותר ( עלייה לסל''''ד גבוה נתן פיצוי כח למנועים היפניים בעלי נפח קטן יותר) לכן הייתי ממליץ לך לנסות ולחפש דווקא רכבי טנדר 4X4 יפניים כמו מיצובישי או טויוטה שהם ברמה גבוהה ויש בהם הרבה ניסיון בארץ, דרך אגב יש להם גם שוק מכירה/ קנייה טוב בארץ הם טנדרים שיתנו לך תשובה גם לגרירה גם לנשיאת הטרקטורון בטנדר וגם לבעיית צריכת הדלק. בהצלחה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. AvigdorAharon 30 באפריל 2001 ב 05:54

Hi, I have something for you:

Hi, I have something for you: ISUZU IPPON (sportscab). For more details please call me: 050-643098 Avigdor.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול