פורומים

- שטח 4x4

אז רק לידיעה

24 באפריל 2001 ב 17:31 9 תגובות 611 צפיות הוביט
לפיג'ו 205 GTI יש טורבו או ליתר דיוק יחידת מגדש אויר אם אנחנו ממש נכנסים לקטנות והאמן לי זה עובד !!!!!!!!!!! ותודה לאורן אני אבדוק עם ליאור!
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 24 באפריל 2001 ב 15:00

לא במקור! אם מישהו בעבר הוסיף

לא במקור! אם מישהו בעבר הוסיף, צרף תמונה, שנקנא...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 24 באפריל 2001 ב 15:04

זו הסיבה גם במלחמות הרמזורים ש

זו הסיבה גם במלחמות הרמזורים של יום שישי בערב לפני יותר מעשור היא הפסידה לאונו טורבו ולרנו5 טורבו, אבל בשבת בבוקר בכבישים היותר מעניינים היא השאירה את כולם מאחור עם התנהגות הכביש שלה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 24 באפריל 2001 ב 15:48

אופס...התבלבלתי, היה מנוע טורב

אופס...התבלבלתי, היה מנוע טורבו ל205...דיזל!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. חגי 24 באפריל 2001 ב 17:58

חנן כרגיל אתה צודק הטורבו היח

חנן כרגיל אתה צודק הטורבו היחיד לפיזו זה טורבו דיזל GTD לידיעה לפיזו 205 אין טורבו ואני לא שמעתי על מישהו שהרכיב כזה . ל205 מנוע 1600 או 1900 עם הספק של 115 כס ו 130 כס בהתאמה ולסיום ל 206 החדשה מנוע 16 שסתומים והספק 137 כס וכל זאת כמובן ללא טורבו היא גם מאיצה ל 100 ב 7 וחצי שניות וכו וכו וכו יש לי עוד המון מה לכתוב בנושא כמו ההגה הטוב ביותר אבל זה לא המקום . לילה טוב חגי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. חגי 24 באפריל 2001 ב 18:18

עוד דבר קטן גם לגולף GTI כמ

עוד דבר קטן גם לגולף GTI כמו גם לסיטרואן BX GTI אין טורבו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אריק2 24 באפריל 2001 ב 19:35

GTI = גראנד טוריסימו INGECTION

GTI = גראנד טוריסימו INGECTION... אבל יכול להיות שהבחור הוסיף דבר דומה למה שהצעתי בזמנו לרן...מאוורר קטן עם מתג שדוחס אויר לפילטר אויר...והמבין - יבין... אגב, בזמנו על אלפא ספרינט...היה לי צעצוע כזה וזה עובד !

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 24 באפריל 2001 ב 19:59

אז ככה ישנו בחור אחד מהרצליה ש

אז ככה ישנו בחור אחד מהרצליה שלו יש 205 סטנדרטית כביכול, במנוע הושתל מגדש טורבו של וולבו 850 טורבו, המנוע עצמו הוא MI 16 1900 סמ''''ק הוחלפו בולמים הרכב הונמך, מזרקים גדלו, ותאמינו לי האוטו פשוט מטוס. לפי בדיקות של מכון מסויים '''' נתגלו כ-370 כ''''ס'''' ישנו וסט פנימי המאפשר שליטה על הלחץ למגדש, ועוד המון שטויות, לסיום זה לא הגיוני אבל מ-80 קמ''''ש ועד 200 קמ''''ש הוא ניצח אופנוע מסוג הונדה 600 CBR. מומלץ להיות ברכב לפחות פעם אחת בחיים כדי להרגיש מה זה באמת כככוווווחחחח... לילה טוב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. חגי 25 באפריל 2001 ב 06:26

למנוע MI16 שמעתי שניתן להתקין

למנוע MI16 שמעתי שניתן להתקין טורבו אבל לא למנוע המקורי של ה GTI 205 . אריק גם לי הייתה בזמנו אלפא ספרינט תיתן ירוק . מה שאני זוכר וחסר לי מהאוטו הזה זה רעש המנוע בעקיפה , לא הייתי פותח רדיו הרכב פשוט מגיע עם קונצרט בילד אין .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אסף ר 25 באפריל 2001 ב 09:34

חגי שלום אני ממש לא כל כך מבי

חגי שלום אני ממש לא כל כך מבין ואת ההסבר שקיבלתי אין סיכוי שאני אצליח להעביר לך, אבל לאחר התיעצות הוברר לי שניתן ''''לשדך'''' טורבו גם ל205 GTI אגב זה מצריך אי אילו שינויים..... אני עדיין לא ראיתי רכב מהיר יותר ממנו וקשה לי להאמין שיש בארץ... אבל לך תדע אגב הצליל שיוצא לו מהאגזוז 4 אינץ'' זה כבר סיפור אחר לגמרי ממה שאתה מכיר . להתראות בשטח (ברייסים)

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול