אוקיי אני לא מומחה אבל יש לי ק
אוקיי אני לא מומחה אבל יש לי קצת ניסיון בעניין פחות או יותר אמרתה את מה שאתה מקבל בקיט עכשיו ההתכנה הפיזית של הפנסים אינה אמורה להוות בעיה וכן גם החיבור שלהם למערכת החשמל העצה של כולם וכן שלי שתסים פיוז (מתחת להגה יש קופסת פיזים)במקום של הפיוזים הספרים תתרום את אחד המקומות בקופסא ותחבר את ההספקה דרך שם ואל תשכח לחשב איזה פיוז צריך זה לא אמור להיות בעיתי כי יש את ההספקים רשומים על הפנס עצמו עכשיו יש עוד קטע תבדוק עם המצבר שלך יכול לעמוד בזה כי אין תעם בפנסים אם לא תוכל להתניע אחרי שתשתמש בהם כעקרון זהו זה לא עסק מסובך...
שלום לכולם! אריאל תודה על התג
שלום לכולם! אריאל תודה על התגובה. אני רק רוצה להבהיר שהכוונה היא ל: Driving Lights, ולא ל: Fog Lights. למרות שלא נראה לי שזה כזה משנה... עכשיו רק לידע עצמי, איפה המקום הכי זול לקנות פנסי ערפל ואני לא מדבר על HELLA וחבריו שהם פשוט פשיטת רגל... ורק לידע עצמי, איפה אפשר להרכיב אותם במחיר הכי זול ושהעבודה תהיה טובה, בלי קצרים וכ''''ו... ? תודה שוב, דניאל.
לקיט שציינת חשוב להוסיף מעבר ל
לקיט שציינת חשוב להוסיף מעבר לפיוז גם ריליי מתאים, אני קניתי באוטו דיפו, הם גם מתקינים.
האם התקנת פנסי ערפל אכן גורמת
האם התקנת פנסי ערפל אכן גורמת לשתית המצבר כיצד ניתן למנוע זאת והאם בכלל כדי?? שלכם תמיד ברק
דניאל שלום, צרפתי לכתובת מייל
דניאל שלום, צרפתי לכתובת מייל שלך הסבר מקצועי להתקנה נכונה לפרוז''קטורים, אשמח לעזור לך אם יהיה צורך תיצור קשר אם תרצה בערב לטלפון 628356-054