פורומים

- שטח 4x4

יותר ממילה טובה

29 באפריל 2001 ב 21:56 2 תגובות 392 צפיות CJBIG
ביום חמישי יצאנו לטיול בדרום ,יצאנו מחיפה 2 גיפים האחד- גיא סמוראי מוניקה ופקסי והשני משפחתי ואני בCJ בסביבות צומת קסטינה הרגשתי כי משהוא לא תקין ,יצאתי מהגיפ ובדקתי בחלקו התחתון- חושך ניגלה למול עיני, שמן רב נוזל מהטרנספר. לצד פקק מילוי השמן לטרנספר ישנם 2 פקקי פח אשר כל תפקידם עלי אדמות הוא לסתום את נזילת השמן משני מוטות מזלג ידית הטרנספר , ולאחר שליכלוך מכסה אותם הם ניראים כחלק בלתי נפרד מגוף הטרנספר אותם פקקים פשוט היו חסרים.פה הזמן להלל ולשבח את הוגה רעיון דף הקשר שהופץ בגיפ טריפ וכמובן את אלה שהיטרדתי כל כך מוקדם בבוקר והרשימה ארוכה חנן , מוני, ערן, חגי , לכולם המון תודה. שלא תחשבו כי בזה תם העיניין כי כאלה פקקים לא קל להשיג ובטח לא ביום גשר לאחר חג שחצי מעם ישראל לא עובד. פה המקום להודות באופן יוצא דופן לשבח ולהמליץ על בחור בשם איציק מינוביץ אשר בכח הרצון לעזור הפך את הפיתרון לזמין ושלח עבורי את הפקקים לב"ש (לאחר שכבר היתי שם והפחתי חצי עיר בחיפושים ) לאחר שהפקקים הגיעו ועד שהינענו את הכלים עבר זמן לא רב ושוב תודות לכולם . בזכותכם ובזכות חבר טוב אשר הביא במיוחד את הפקקים לב"ש המשיך הטיול בדיליי של 10 שעות אך מוטב מאוחר מאשר בכלל.
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 29 באפריל 2001 ב 19:10

נדמה לי שיש שיר על זה!!! אנשי

נדמה לי שיש שיר על זה!!! אנשים טובים באמצע הדרך אנשים טובים מאוד.... (-: יפה יפה טוב לדעת שיש עוד אנשים שמוכנים לעזור במדינה שלנו!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. מוני הגי''פאי 30 באפריל 2001 ב 09:50

אין בעד מה. העיקר הכיף של הטיו

אין בעד מה. העיקר הכיף של הטיול.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול