פורומים

- שטח 4x4

תודה לאנשי גיפולוג

03 במאי 2001 ב 10:06 3 תגובות 3759 צפיות ברוך הסמוראי
ביום שבת האחרון הלך לי הקלאץ בסמוראי. לאחר התלבטויות החלטתי לבצע את העבודה לבד לפי הכתבה המופיעה באתר של הגיפולוג. המידע בכתבה מדויק ועיניני ואין צורך לפחד כי אם אני ללא ניסיון בכלל ועוד חבר ביצענו את העבודה כל אחד יכול. בכל אופן למי שמתעניין חבר השיג לי קיט תחליפי ב 550 ש"ח את העבודה ביצענו ללא ליפט (קצת לא נוח אבל מתגברים). למי שירצה עזרה בעתיד שיפנה אלי דרך הפורום.
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 03 במאי 2001 ב 09:22

ראשית, על לא דבר, זה באמת כיף

ראשית, על לא דבר, זה באמת כיף לראות מודעה כזו , כי זו בעצם המטרה של האתר. שנית, שים לב שמי שבאמת מגיע לו תודה על הכתבה הזו הוא איציק מאילת שהוא לא חלק מצוות הג''יפולוגים. אנחנו רק העברנו את הכתבה לפורמט HTML ושיבצנו את התמונות, וזה בעצם הרעיון בכל האתר, לא צוות מצומצם שכאילו ''''מלמד'''' את הקהל, אלא כל קהילת הג''יפאים בישראל שמשתפת ידע בין כל החברים. בגלל זה אנחנו פונים לאנשים וכותבים: עשיתם משהו מעניין? נתקלתם בבעייה ופתרתם אותה? שתפו את כולם, כל מה שחבר יכול להפיק ממנו תועלת. חנן

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. bennyt11 03 במאי 2001 ב 12:29

חנן שלום בהמשך למה שנכתב כאן,

חנן שלום בהמשך למה שנכתב כאן, ביקרתי באתר גי''פולוג ומזמן רציתי לפרק את מכסי האקסים ולהחליף שמנים בגלל נזילות וגם טיפול מונע שהיגיע בזמן ובמקרה ראיתי את העבודה שעשיתם בנושא הנ''''ל ונתתם לי רעיון להוסיף את ברגי הניקוז, אז קניתי אטמים פרקתי, הרכבתי ברגי ניקוז והכל טוב ויפה טוב שיש אתרים כאלו ואנשים שמוכנים להשקיע זמן לטובת הכלל ולאפשר לקחת רעיונות מנסיון של אחרים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 04 במאי 2001 ב 16:18

חנן, ביום שני יהיו לי התמונות

חנן, ביום שני יהיו לי התמונות אז אני שלח לך כמה מילים עם תמונות לפרסם שם אם תרצו.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול