לילה טוב לך אז כך אני התקנתי
לילה טוב לך אז כך אני התקנתי וו גרירה תפוח בילבד אצל מתקין מורשה אצל מרכבי נוע באיזור התעשיה קריית ביאליק בעל המקום על הכייפק הוא גבה מימני 900 שח וחילק לי ב 3 שיקים דחויים זה כולל חיבור לחשמל ואישור של הטכניון את מס הטל אני לא יודע תיצטרך לחפש ב 144 להית יוסי
לי יש ניסיון טוב עם שתי התקנות
לי יש ניסיון טוב עם שתי התקנות של תפוחי גרירה אצל ציקי ברמת-גן, אבל בשביל לקבל הצעת מחיר טובה, כדאי לך להתמקח ולהבהיר לו שאתה הולך לקבל הצעות מחיר אחרות. עד היום, יצא לי שהוא נתן מחיר הכי טוב ולא נתקלתי בבעיות כלשהן לאחר ההתקנות. בהתקנה אחרת של וו גרירה משולב בג''יפ, נהניתי מהעבודה ומהמחיר של גתוס. הם גם חיברו לי באותה הזדמנות ובאותו מחיר שתי אזניים חזקות מאוד שמחוברות לקורה של וו הגרירה בדיוק מאחורי קורות האורך, מבנה שמאפשר גרירות אלימות בלי שום נזק. אולי כדאי להזכיר גם שוו הגרירה נועד לגרירת נגררים ולא לחילוץ הרכב. ניסיון לחילוץ הרכב בעזרת וו הגרירה עלול לעקם את הקורה שהוא יושב עליו. חנן
אגב גרירות אלימות מה דעתך/כם
אגב גרירות אלימות מה דעתך/כם על חיבור נקודת עיגון על המתקון של הכננת ? כי הטבעת שמחוברת מקדימה על ההתקן של המוט מייצב לא ממש חזקה.
חברים יקרים תודה רבה על כל ה
חברים יקרים תודה רבה על כל התגובות ואשמח לשמוע עוד ,רציתי לציין שאני גר באזור המרכז תודה
כל החברה שהוזכרו כאן רוכשים את
כל החברה שהוזכרו כאן רוכשים את מרבית הווים המקורים בבית עסק ששמו בישראל ויגולד ניגררים בעל העסק שמו יאיר ויגולד מיקצועי ומאיר פנים במיוחד לנו אוהבי השטח פלא 994501-054
מניסיון של למעלה משישה ווים א
מניסיון של למעלה משישה ווים אחלה בחור, עבודה יפה וטובה, ולא קשה בתשלומים ארגזי הצומת נימצא באזור תעשיה נוה נאמן בחור בשם משה את הטל'' אני לא זוכר ממליץ בחום