07 במאי 2001 ב 09:16 7 תגובות 458 צפיות motis
שעון הדלק אצלי בסופה מזייף ממש נע מצד לצד מה הסיבה??? יכול להיות המצוף?? ראוי לציין שכאשר המיכל מלא כמעט ואין תנודות בשעון אך לאחר בזבוז של פחות מרבע מיכל השעון מתחיל להשתולל. במצב של מנוע דומם עם סוויץ דלוק השעון אינו רוקד!!!!! מה הסיבה??? תודה מראש
הוספת תגובה
  • 1. מוני הגי''פאי 07 במאי 2001 ב 06:28

כנראה שמבטל הרעידות שלך בשעון

כנראה שמבטל הרעידות שלך בשעון לא עובד. בכל השעונים של הרכב יש משהו (בדרך כלל קצת גריז) המונע מהמד לקפוץ יותר מדיעם תנודות הרכב. אם זה גריז אז לפעמים הוא מיבש ואין מקור חיכוך מה שגורם לתנודות גדולות של המד כאשר הרכב מטלטל.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. bennyt11 07 במאי 2001 ב 09:09

מוני שלום איזה שטויות כתבת! אל

מוני שלום איזה שטויות כתבת! אל תכתוב אם אתה לא יודע ''''גריז בשעון'''' אין אלו שעונים מכניים נגמר מזמן הסיפור הזה!!! ולענייננו בדר''''כ היות והמצוף מוסר מתח לשעון המתח אינו יציב בגלל תנודות הדלק לכן שעונים חשמליים למדידת הדלק מצויידים על הקטבים שלהם בצורה זו או אחרת בקבל אלקטרוני המרסן את קפיצות המתח, יתכן וקבל זה ניתק מחיבורי השעון היות וציינת שכאשר הרכב לא בתזוזה הבעיה נעלמת. תקלה נוספת שיכולה להיות היא שיתכן ואחד החוטים המובילים לשעון יוצר מגע רופף כדאי לעקוב אחרי החוטים ולאתר את החיבורים בהצלחה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 07 במאי 2001 ב 09:09

מוני האם זאת הסיבה שמד המהירות

מוני האם זאת הסיבה שמד המהירות אצלי בג''יפ (CJ) רוקד???

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. מוני הגי''פאי 07 במאי 2001 ב 10:00

מר ''''אני לא יודע איך קראים ל

מר ''''אני לא יודע איך קראים לך כי לא כתבת'''' היקר גם אם אני כותב שטויות זו לא סיבה לקפוץ בצורה כזו. או שמא אתה חושב שאם אתה משתלח אז מקשבים לך יותר ? ולעניננו. כתבתי שבדרך כלל זה גריז. לא מכיר סופה ויתכן ויש שם באמת מנגנון חשמלי לריסון התנודות. לדעתי גם אם יש כזה חיב להיות מנגנון מכני מונע תנודות אחרת כאשר הרכב קופץ כל המחוגים יזוזו. אבל שוב לא מכיר סופה. לגבי מד המהירות ב CJ. בהחלט יתכן אבל אם מדובר בתנודות רציניות (של 10 קמש ויותר) יותר סביר שהפתיל של הספידומטר לא משומן או שאין חיבור מכני טוב בין הפתיל למד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 07 במאי 2001 ב 18:30

שמע מר רטנר. פשוט תפרק את הצינ

שמע מר רטנר. פשוט תפרק את הצינור של הספידומטר. תוציא את הפתיל מבפנים ובדוק אם הוא לא קרוע. לאחר מכן החזר אותו לאחר שתעטוף אותו היטב בגריז. דאג שהוא יוחזר כמו שצריך למקומו. זה אמור לפתור את הבעיות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. bennyt11 10 במאי 2001 ב 13:22

מוני שלום שמי בני ואם היה נראה

מוני שלום שמי בני ואם היה נראה כביכול שהשתלחתי בך אז אני מתנצל כבל-עם ועדה לא היה בדעתי לפגוע לא בך ולא באף אדם אחר, מקווה שתקבל את ההתנצלות ולענייננו הקבל הוא הגורם המרסן הוא סופג עליו את קפיצות המתח שמגיעים מהמצוף ובכך לא מרגישים בקפיצות בשעון מעניין לדעת כשתימצא הבעייה מהי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. motis 10 במאי 2001 ב 14:04

בני שלום ?האם אתה יודע היכן

בני שלום ?האם אתה יודע היכן ממוקם הקבל ומה ערכו ואם אינו קיים האם ניתן להוסיפו והיכן? תודה מראש מוטי

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול