פורומים

- שטח 4x4

הדרדרות השימוש באתר השטח הישרא

07 במאי 2001 ב 12:56 12 תגובות 816 צפיות חגי
האם רק אני שם לב לכך או שיש עוד כמוני ? לדעתי מאז שהוכנסו הפירסומות (או שאולי קצת אחרי) לאתר חלה הידרדרות רצינית בכמות ההודעות שמתפרסמות. האם יש קשר ? גם כמות התמונות המוכנסות לגלריה קטנו !!! כמה חבל ! חגי.
הוספת תגובה
  • 1. מוני הגי''פאי 07 במאי 2001 ב 10:04

חגי אחרי דיבור עם לא מעט אנשים

חגי אחרי דיבור עם לא מעט אנשים בנושא זה הבנתי שההרגשה הכללית של הרוב היא שהאתר נעשה ממוסחר מדי ואיבד את האוביקטיביות שלו. מאחר ויש אלטרנטיבות אנשים פנו לאתרים אחרים. אני עדין מציץ כאן לזכר ימים עברו.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. רפי-פג'רו 07 במאי 2001 ב 13:04

....וגם יותר איטי

....וגם יותר איטי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. chester 07 במאי 2001 ב 16:06

אני מצטרף אליכם במאה אחוזים,

אני מצטרף אליכם במאה אחוזים, בתור אחד שגלש רוב הזמן באתר הזה, כיום אני כמעט ולא מבקר פה... חבל !!! אייל.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. דרור כספי 07 במאי 2001 ב 20:24

אתר שטח משמש לשתי מטרות: 1)

אתר שטח משמש לשתי מטרות: 1) לקריאת חומר מעניין (כתבות וכו''). מבחינה זו האתר הנוכחי השתפר פלאים בחודשים האחרונים. 2) כבמה להתבטאות (פורום, צ''אט). לצערי הרמה הטכנית של הפורום הנוכחי נחותה ביותר לעומת האחרים (למשל ג''יפטריפ) ולדעתי זהו הגורם לירידתו. נסו להעלות כאן נושא לדיון ולדון בו במשך מספר ימים - ההודעות פשוט ''נעלמות'' בדפים הקודמים. אני מקווה שבוני האתר יתיחסו לביקורת זו כאל ביקורת בונה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 07 במאי 2001 ב 20:26

גם אני חושב כמוכם אני נכנס ל

גם אני חושב כמוכם אני נכנס לאתר הרבה פעמים במשך היום ובזמן האחרון יש תחושה שהוא זז לאט . דווקא באתר של ג''יפ טריפ יש תזוזה רצינית

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 07 במאי 2001 ב 20:26

גם אני חושב כמוכם אני נכנס ל

גם אני חושב כמוכם אני נכנס לאתר הרבה פעמים במשך היום ובזמן האחרון יש תחושה שהוא זז לאט . דווקא באתר של ג''יפ טריפ יש שינוי רציני

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אסף ר 08 במאי 2001 ב 04:59

גם אני מצטרף לתחושה ש''''זה לא

גם אני מצטרף לתחושה ש''''זה לא זה'''' בעבר לא הייתי מפספס אפילו הודעה אחת במשך היום, אך כרגע אני די מעדיף את אחד המתחרים. הבעיה העיקרית היא לא הפרסומות אלא בעיה טכנולוגית הודעה שנכתבה היום מחר תעלם,ואילו אצל המתחרים המודעה יכולה להשאר גם שבוע, במידה והיא פופולארית. לתשומת לבך שץ. אגב כל עניין קניון שטח הוא די רועץ לי אישית, הצעות לא אטרקטיביות, מוצרים סטנדרטים שניתן להשיג במחירים זולים יותר. בהצלחה אסף ר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. חגי 08 במאי 2001 ב 05:56

שימו לב לכמות המצומצמת של תגוב

שימו לב לכמות המצומצמת של תגובות לנושא חשוב זה . אולי כדאי להתחיל מלחמה קטנה :) . כמה שזה חבל . שץ מה תגובתך ? חגי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אריק2 08 במאי 2001 ב 06:52

אתמול לא הגבתי בכוונה...היום ב

אתמול לא הגבתי בכוונה...היום בחרתי כן להגיב ! שץ, אנא ממך - תן לנו פורום משופר... חסוך מאיתנו את הקניון היקר... יצאו לי חרוזים...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אורח/ת 08 במאי 2001 ב 07:16

חגי שלומות, ובכן כואב לי איש

חגי שלומות, ובכן כואב לי אישית לראות את הפורום קצת מיותם, אך אני נאלץ להסכים עם דרור. עקב עליית מספר המשתמשים באתר, האתר הפך כבד והפורום נהייה מסורבל יותר לשימוש. בעידן של תחרות ברגע שיש אצלך בעיה מייד עוברים למתחרים. אני לא יכול לומר שאני נהנה מכך, אך זה המצב והוא די בריא כיוון שהוא גורם לנו להשתפר. אנכי מאמין שברגע שנציע פורום יותר אטרקטיבי , וצ''אט אטרקטיביים יותר מהמתחרים, אזי קהל הגולשים יחזור הביתה. לפי הסטטיסטיקות של האתר קהל הגולשים אינו קטן אלא רק עולה בהתמדה. בימים האחרונים שיפרנו את מהירות האתר , שיפרנו את הגלרייה והוספנו מדור וידיאו חדש. אנו באתר עומלים לשיפור האתר , הוספת תכנים, מדורים חדשים ושיפור הקיים. כמו שאני מסכים עם דבריו של דרור, אינני יכול להסכים עם תגובתו של מוני. מה הקשר להיות האתר מסחרי ולאוביקטיביות שלו- האתר מעולם לא שינה את מדיניותו בנושא כתבות ופירסומים. האם נמחקה אי פעם מודעה מהפורום, כי היא לא מצאה חן? מעולם לא אמרתי לאיזשהוא כתב באתר, לכתוב כתבה אוהדת או כתבה מעודנת. האם לא מתפרסמים אירועים של אחרים, למרות שהם מתחרים ישירים שלי בהדרכות וטיולים לדוגמה. אני שם דגש על הפרדה בין שתי המערכות, אתר התוכן מחד וקניות, טיולים מאידך. הקריטריון שנקבע הוא לא להפלות ידיעה או מאמר או אפילו פירסום באתר, עקב תחרות או התנגשות עם מוצרים או טיולים , אירועים שאנו עורכים במסגרת המועדון/הדרכות/טיולים/קניון. האנשים שמלווים את האתר יום הקמתו זוכרים לבטח את כברת הדרך, שהוא עבר מאתר חובבני לאתר רציני. הפיכת האתר למרכז רווח צריכה להיות אינטרס שלכם הגולשים ולא רק של מפעילי האתר. כיוון שככל שנרוויח יותר כסף, כך נוכל להשקיע בשיפור האתר יותר כסף. אנחנו האתר היחיד שממש רוכש תוכן, מפרסם מבחני דרכים נותן עידכונים און-ליין מתחרויות שונות ועוד. על מנת נוכל להעלות את הרמה, לשכור כתבים נוספים, להעביר וידיאו LIVE , ועוד שיפורים רבים, מה לעשות צריך כסף וכיוון שאנו לא גובים אותו מהגולשים אנו גובים אותו מהמפרסמים, הקמת ''''קניון השטח'''', קיום הדרכות נהיגה וטיולים ברמה גבוהה הם עוד נדבך בהפיכת האתר למרכז רווח, ובכך יתרום ישירות לשיפור האתר. אנו נשמח עדיין להמשיך לקבל תגובות הצעות לשיפור או עזרה. לכל מי שיש לו תלונה מוזמן לפנות אלי במייל או לחילופין מוזמן לפנות אליי טלפונית בטלפון 052/742032. בכבוד רב שגיב שץ אתר השטח הישראלי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. צחי 08 במאי 2001 ב 17:33

שץ יקר, האתר מאבד פופולריות. ל

שץ יקר, האתר מאבד פופולריות. לגולשי האתר הנושא כואב ובהתאם קיימת הצבעה נקודתית על הבעיות. הקניון יקר, ונראה כי הגולשים ערים לכך. אישית, כאשר אני נכנס אליו זה בכדי להתעדכן בפרטי המוצר בלבד. בכבוד צחי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. bennyt11 10 במאי 2001 ב 13:08

שץ זוכר מה כתבתי לך מזמן בקשר

שץ זוכר מה כתבתי לך מזמן בקשר למחירים? אמרתי לך אנשים לא פריירים ופשוט ידירו רגלים וחבל תזכור כתבתי ''''כך לא עושים ביזנס''''

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול