מי נותן היום הדרכת נהיגה חינם
מי נותן היום הדרכת נהיגה חינם על מנת לקדם את עצמו. אולי חברת איסוזו שאתה קונה ג''יפ חדש ב- 200,000 ש''''ח ניאותים לתת לך את הקורס הנ''''ל מתנה. אני ממש לא מבין מה ההגזמה פה. תברר בכל המועדונים לרכבי שטח ותראה שהמחיר שלנו לא רק שהוא לא יקר אלא אפילו זול. אני לא מבין מי הגזים פה, אבל המחירים שלנו לטיולים והדרכות הם סבירים ביותר ואף למטה מזה. אנו מעסיקים את אחד מבכירי נהגי השטח בארץ בעל שם. האם אינך חושב , שהוא גובה כסף? האם נראה לך שאנו יכולים לעמוד בביטוחים, שכירת מדריך ציוד, דלק ועוד - רק לקדם את עניינו. רק מתוך אהבת השטח נוציא כל שבוע טיול והדרכה, מתוך אלטרואיזם. הרבה אנשים פה בפורום יכולים לספר לך איזו מערכת צריך על מנת לקיים מועדון הדרכה ברמה. ושל תחשוב שמישהו אחד נהיה מליונר מהסכומים המגוכחים הללו!!! ולסיום, באם אתה מעוניין להשתתף באחד הטיולים/ הדרכות / אירועים שלנו אנו ממליצים על כך בחום תראה שלא תתאכזב. אם מימלא אף פעם לא התכוונת להשתתף בקורס נהיגה או טיול בתשלום , כיוון שנראה לך לא כדאי ועדיף ללמוד מניסוי וטעיה שיבוסם לך. רק למה למה להשתלח בעט ולכתוב דברים שאין בהם אמת. מוזמן להתקשר בכל שעה ל - 052/742032, או לשלוח מייל לשאלות ופרטים נוספים. מה אנחנו המצאנו את הגלגל , כמה אתה היית משלם בשביל הדרכה נהיגה?
מה שכתוב פה ... למעשה ... בתגו
מה שכתוב פה ... למעשה ... בתגובה הראשונה שלי ... שזה קורס נהיגת דיונות ... מה שלדוגמא המרכז הישראלי לסיור נותן חינם אין כסף ... לכל חברי המועדון שלו ... כמובן שכתבת את זה במילים יפות וכ''''ו ... אבל בגדול מה שאתה נותן ב 300 שזה קורס דיונות ... בדיונה הגדולה .... המרכז הישראלי לסיור נותן חינם ... .
מה שכתוב פה ... למעשה ... בתגו
מה שכתוב פה ... למעשה ... בתגובה הראשונה שלי ... שזה קורס נהיגת דיונות ... מה שלדוגמא המרכז הישראלי לסיור נותן חינם אין כסף ... לכל חברי המועדון שלו ... כמובן שכתבת את זה במילים יפות וכ''''ו ... אבל בגדול מה שאתה נותן ב 300 שזה קורס דיונות ... בדיונה הגדולה .... המרכז הישראלי לסיור נותן חינם ... .
המרכז הישראלי לסיור לא נותן כל
המרכז הישראלי לסיור לא נותן כלום בחינם לחברי המועדון. הרישום למועדון בחינם וכל פעילות עולה כסף. אולי אתה מתבלבל עם מועדון UMI שמופעל ע''''י המרכז הישראלי לסיור. שם באמת יש קורס חינם אבל צריך לקנות טרופר חדש...
יכול להיות שטעות בידי ... ואם
יכול להיות שטעות בידי ... ואם כך ... מתנצל אני פה בפני שץ ואנשי האתר ... :) בכל אופן .... צריך קצת פעילות פה לא ? נהייה פה יבש לאללה שץ תתעורר שם !