פורומים

- שטח 4x4

סופות -שימו לב

08 במאי 2001 ב 08:14 4 תגובות 520 צפיות צצק''''ס
מידע שעלול לעניין אותכם - הסופות. יש לי סופה אוטומטית שנת 92 ללא חיישן חמצן ! כך הגיעו הסופות עד שנת 94 ( אם אני לא טועה ) צריכת הדלק גבוהה 5.8 בכביש ו 5.2 בשטח . אתמול הייתי אצל בחור בשם ברוך מחדרה והוא בדק לי את המנוע שעתיים עם 85 מזוודות אלקטרוניות והמידע על תפקודו של המנוע פרטני, מקצועי , ולא מבוסס על השערות ושאר שמועות . תכל'ס : חיישן חמצן תקין מוריד את תצרוכת הדלק פלאים לעומת אחד מקולקל או לא בנמצא וזאת משום יכולת המחשב לשנות את תנאי הזרמת הדלק ( העשרה ) ע"פ כמות החמצן בפליטה , עקב כך המחשב מווסת את כמות הדלק המועשרת לסעפת היניקה בכל פרמטר אשר בו הוא נתקל כגון : מזגן פועל , הגה כח , מאמץ וכו' בסופות ללא חיישן עקפו את החיישן ע"י גשר . בחו"ל לא שמעו על הגשר ולקח לי להסביר לו דקותיים מה זה הגשר , בעצמי אינני מביו מה הסיבה שהסופה יצאה כך מהמפעל ? למי שיש מידע אנא ! אני ממליץ בחום רב ובהרבה היגיון לכל סופה ללכת לבדיקה כזו ,להשקיע את המעט בכדי לחסוך את ההרבה - לקבל אינדיקציה של המנוע בלי לשער ולתקן בהתאם - ברוך כהן 050 600081
הוספת תגובה
  • 1. יוסי שנהב 08 במאי 2001 ב 05:35

ברוך בוקר טוב. מה שאתה כותב עכ

ברוך בוקר טוב. מה שאתה כותב עכשיו הוא די מעניין אבל למיטב הבנתי שמה שכתבת הוא ללא ניסיון של הוספת החיישן על רכבך. במצב כזה יכול להיות שהוספת חישן לא תתן לך כלום ומה שאתה יודע הוא ''''נכון תאורטית''''. כלומר, ספר לנו עם כבר ניסית את הדבר והאם יש שינוי איתו ובלעדיו.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אסף ר 08 במאי 2001 ב 09:08

מישהו יודע אולי את המספר הקטלו

מישהו יודע אולי את המספר הקטלוגי-של החיישן הנ''''ל. נראה לי שעדיף להזמין אותו מחו''''ל. אשמח למידע... אסף

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. צצק''''ס 08 במאי 2001 ב 19:59

לאורי - אני לא ברוך ברוך הוא

לאורי - אני לא ברוך ברוך הוא הטכנאי , אשמח למסור אינפורמצייה בסוף. לי בסופה יש בעיה - התקנתי קמשאפט חם ולכן יש ל''הרגיע'' את המנוע שלי .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. bennyt11 10 במאי 2001 ב 12:55

צצק''''''''ס שלום תן יותר פרט

צצק''''''''ס שלום תן יותר פרטים בכמה ירדה תצרוכת הדלק? מה גרע או שיפר בביצועי הרכב? מה עלויות התקנה? אחרי שיהיה לך תשובות תכתוב שוב

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול