פורומים

- שטח 4x4

משאבת מיים- סמוראי

09 במאי 2001 ב 14:08 5 תגובות 612 צפיות רונן ק
התחמם הסמוראי עד מאוד, מה שלא קורה אף פעם. היו מיים, שמן וכל מה שצריך. יצא עשן שחור- מהאגזוז, והחימום (בפנים הרכב) פסק מלחמם. לי נראה שכל זה קשור לסתימה במערכת קירור או שהלכה משאבת מיים. איך ליבדוק לבד? איך לודא שזו משאבה והאם יש טיפים לגבי החלפה? האם יכול להיות שבשל פעולת המנוע בטמפ' גבוהה נשרף פיח ויצא עשן שחור או שאין קשר? מה לדעתכם המלומדים, רצוי לבדוק בנוסף?
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 09 במאי 2001 ב 11:58

משאבת המים היא בסך בכול פרופלו

משאבת המים היא בסך בכול פרופלור שיושב על ציר שמחובר לפולי שמסתובב על ידי הרצועה. אז למיטב הבנתי אין כזה מצב שמשאבה לא עובדת והמקום הנכון יותר לבדוק בו, לדעתי כמובן, הוא את תפקוד הטרמוסטט. ייתכן מאוד שהוא נתקע במצב סגור. חנן

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. מוני הגי''פאי 09 במאי 2001 ב 12:03

בדוק אם הטרמוסטט לא נתקע על מצ

בדוק אם הטרמוסטט לא נתקע על מצב סגור כאשר הטרמוסטט פתוח ניתן לראות זרם מים נכנס לרדיטור, במידה ומשאבת המים תקינה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. רונן ק 09 במאי 2001 ב 12:24

אכן אני אבדוק. אבל איך אפשר לר

אכן אני אבדוק. אבל איך אפשר לראות את זרם המיים? אם זו לא תירחה להסביר אז איפה הטרמוסטט? זאת אני אוכל לימצוא בספא)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. חגי 09 במאי 2001 ב 13:03

הטרמוסטאת נימצא אחרי הרדייטור

הטרמוסטאת נימצא אחרי הרדייטור בצד שמואל כאשר אתה מיל האוטו זה מין כובע בצבע כסף או אפור בהיר שבקצה העליון שלו יוצא צינור מיים עבה לרדייטור. וקיים צינור נוסף שיוצא לו מאחור לכוון תא הנהג מקווה שעזרתי חגי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 09 במאי 2001 ב 22:22

תפתח את הפקק של הרדיאטור אחרי

תפתח את הפקק של הרדיאטור אחרי שהמנוע התקרר קצת לא לפתוח מיד אחרי נסיעה !! מסוכן מאד. תבדוק שיש מלא מים ותניע עכשיו תבקש ממישהו לתת גז ואתה תסתכל בחור של פתח הרדיאטור המיים אמורים לזוז לעלות לרדת לבעבע וכל מיני דברים אם זה לא קורה יש בעיה. אם זה המצב אז עדיף שתלך מהר לעשות ניקוי רדיאטור אני עשיתי ניקוי כולל החלפה של צינורות ב 200 שח ומאז החיים יפים והמנוע רק מאד.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול