הכוונה: להגבהות, צמיגים, בולמי
הכוונה: להגבהות, צמיגים, בולמים וכ''''ו... כל מה שניתן בגדר החוק... תודה שוב, דניאל.
אני אמנם לא מומחה, אבל אנסה:
אני אמנם לא מומחה, אבל אנסה: השיפור הראשון לרכב לדעתי, הו צמיגים, ובנושא הזה המחוקק והיבואן גמישים כמו קרש. המידה הגדולה ביותר שניתן לרשום ברשיון היא 205/70/15 ובמידה הזו, ניתן להשיג רק צמיגי כבישטח. על מנת לשים צמיגי שטח מלאים, תאלץ לחרוג במידה אחת מהרשום ברישיון (לא חוקי) או להעביר את המידה אצל מעכר. שיפור נוסף - חוקי (נראה לי) - הוא לשים נעילות דיפרנציאל בסרנים. שיפור נוסף - חוקי עד גבול מסויים - הגבהה. ממלץ אצל ''המתלם'' שעבר לא מזמן לרשל''''צ. שרון
לפני כחודשיים ההיתי במשרד הריש
לפני כחודשיים ההיתי במשרד הרישוי בחולון לשם שינוי מס מנוע לסמוראי 1000 שעלוי היו מורכבים צמיגים במידה 235 והבחור שבדק את המנוע ראה לפתע שהצמיגים לא במידה שרשום ברישיון(195) אז מבלי שאבקש הוא שינה לי ברישיון ל-235 לפי דעתי צריך לגשת לשם ולנסות
שיניתי בטסט האחרון לצמיג 215/7
שיניתי בטסט האחרון לצמיג 215/75/15 אצל בוחן שאכן גמיש כמו קרש יבש היטב. אריתי שזו המידה הגדולה ביותר לפי הספר.
אם אני לא טועה לסמוראי 1000 מ
אם אני לא טועה לסמוראי 1000 מותר לנעול צמיגים גדולים יותר מסמוראי 1300 תשאלו את גפני .
רונן, תוכל לפרט קצת יותר לגבי
רונן, תוכל לפרט קצת יותר לגבי שינוי מידת הצמיג? גם לי יש צמיגים בסמוראי 215/15/75 אבל ברישיון כתוב לי 195/15/75 ויש לי טסט עוד חודשיים. תודה מראש, אייל.
רונן, תוכל לפרט קצת יותר לגבי
רונן, תוכל לפרט קצת יותר לגבי שינוי מידת הצמיג? גם לי יש צמיגים בסמוראי 215/15/75 אבל ברישיון כתוב לי 195/15/75 ויש לי טסט עוד חודשיים. תודה מראש, אייל.