11 במאי 2001 ב 02:20 6 תגובות 792 צפיות potash
למישהוא יש רעיון איך לסדר את החימום (בתוך האוטו) בסוזוקי סמוראי
הוספת תגובה
  • 1. חגי 11 במאי 2001 ב 05:23

זה לא קשה יש שני צינורות שניכנ

זה לא קשה יש שני צינורות שניכנסים מאחורי הקרבוראטור לכון תא הנהג תנתק אותם חבר צינור מים ( אם אין מכשיר ניתן להשתמש בברז הגינה או לחץ אויר ) לאחד מהצינורות ותן לחץ מים . כל הג''יפה שהיית ברדיאטור החימום תצא מהצינור השני ( תכין בצד נוזל קירור חדש ). אם הכל תקין כלומר המים יצאים דרך הצינורות חופשי אז סימן שהמנוף שמעביר את החום לתוך הרכב שבור, את זאת קל לאבחן ע''''י כך שאתה מתקופף מתחת לתא הכפפות ומציץ לכוון איזור הרדיוטייפ בדיוק מתחתיו תראה את הרדיטור . תזיז את הידית של החום והקור , מתחת לרדיאטור ישנו מדף שצריך לעלות ולרדת . אם לא זז כלום אז הידית אכן שבורה ( תופעה ידועה ) ניתן להזיז את המדף ידנית ע''''י הזזת חוט ברזל בדופן . שים יד על הרדיאטור אם הוא לא חם אז הברז הלך ישנו ברז ויסות מים ליד המצבר . בהצלחה . חגי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 11 במאי 2001 ב 09:29

תגיד חגי עברת לעבוד בהיינס ?

תגיד חגי עברת לעבוד בהיינס ? תשובה מפוארת !!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. רונן ק 11 במאי 2001 ב 10:30

העם אצל כולם יש אפשרות לחמם רק

העם אצל כולם יש אפשרות לחמם רק גרך השמשה או הרגליים? אצלי בכל אופן אויר שיוצא כלפי הנוסעים- תמיד קר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. חגי 11 במאי 2001 ב 13:09

גיא תודה היינס זה גדול עלי אול

גיא תודה היינס זה גדול עלי אולי גיפולוג מתחיל (: לגבי יציאת אויר קר יש כמה אפשרויות : 1. ששכחת להזיז את הידית שמונעת כניסת אויר מבחוץ 2. המנגנון של הידית הזו דפוק יש סיבה פחות סבירה שפשוט התעלה ( הצינור) שמובילה את האויר מהרדיאטור הפנימי למאוורר קרועה או יצאה ממקומה . בכל מיקרה לא בדקתי איך זה אצלי , אני מבטיח לבדוק זאת ויכול להיות שאין אפשרות להוציא אויר חם מלפנים . אם תשים לב יש פתחים לכוון הקידמי, אלה הפתחים הנמוכים ביותר מתחת לרדיוטייפ. גיא איך זה ? והכל מהזיכרון .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. chester 11 במאי 2001 ב 14:15

תרשו לי לספר לכם שלפחות בסמורא

תרשו לי לספר לכם שלפחות בסמוראי שלי (86) אוויר חם לא יכול לצאת מלפנים. אם תשימו לב תראו שאפילו בציורים הקטנים מעל לידית הוויסות של יציאת האוויר, הפתחים מלפנים צבועים בכחול (אוויר קר). אייל.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. chester 11 במאי 2001 ב 14:18

דרך אגב, יש עוד תופעה נפוצה בס

דרך אגב, יש עוד תופעה נפוצה בסמוראי- יש שני צינורות גומי בצד של הנהג ובצד השני, באיזור שצחי תיאר בפירוט (יפה...), מתחת לרדיו בערך. שני הצינורות הללו תפקידם להעביר את האוויר כלפי מעלה - יש להם נתייה מגונה להתנתק מדי פעם, אז שים לב גם לזה. בהצלחה, אייל.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול