אתה דפוק אבל אין לי כח להסביר
אתה דפוק אבל אין לי כח להסביר לך חנן אולי אתה??
zvika be nice... למרות ה
zvika be nice... למרות השאלה..
צביקה יקר- יש אנשים שמבינים י
צביקה יקר- יש אנשים שמבינים יותר בתחום אחד מאשר בשני, יש כאילו שאפילו שואלים כדאי לדעת יותר. היות והשאלה לא הופנתה אליך באופן אישי (אפילו שברור שאתה מנוסה ויודע יותר ממני), יש לך הזכות לא לענות. לתשומת ליבך- אם (ואני מכווה שלא) ניפגש פעם בהקשר לתחום בו אני מנוסה ויודע יותר ממך, ואני אתנהג באותו האופן, עלול הדבר לעלות לך בחייך. *הערה- אין לפרש את האמור כאיום בשום אופן, אלא כעובדה הקשורה באורך חיינו.
RONEN COOL DOWN זה כולהההההה
RONEN COOL DOWN זה כולההההההההההההההההה פורום!
רונן אולי במקרה אתה רופא ? :
רונן אולי במקרה אתה רופא ? :) וצביקה יכול להיות שאתה מעוניין להגדיל את השימוש בפורום של שץ? :)
במחשבה שניה רם, אתה צודק. לא
במחשבה שניה רם, אתה צודק. לא הוטל עלי לחנך לדרך ארץ, ולמען האמת, חוץ מללכלך את הפורום בהתנצחויות מיותרות, כנראה שגם לא אשיג כלום. מתנצל בפני כולם על הדוגמא הבוטא, וכמובן בפני צביקה, שכן בכל אופן אין פה שום דבר אישי. תודה ולהתראות.
ובאמת .. מבחינת ההגיון .. למה
ובאמת .. מבחינת ההגיון .. למה לא באמת ? לא שאני הולך לרתך את הדיפ'' שלי אבל בשביל הדיוןן ?
כי במצב משולב לא תוכל להסתובב.
כי במצב משולב לא תוכל להסתובב.. לא יהיה לך הגה.
מה שאני שואל את עצמי זה איך בן
מה שאני שואל את עצמי זה איך בן אדם לא מנוסה מגיע מייד לפתרונות פראיים כמו רתוך הדיפרנציאל?? כמובן כדי לחסוך כסך לא משהו אציל כמו יתרון בשטח או בטיחות או משהו אחר למה לבזבז ולמרות ההתנצלות-- באיזה נשק תבחר ידידי?? סתאםםם תהנה לך