זה עתה סיימתי לכתוב לך הסבר ממ
זה עתה סיימתי לכתוב לך הסבר ממצה על מנוע 2 פעימות דיזל ועד שלחצתי ''''שלח'''' האינטרנט ברח לי תשלח לי כתובת דרך כתובת האינטרנט שלי ואני מבטיח לשלוח לך שרטוט והסבר כתוב בנושא כתובתי: [email protected] דורון 050-600081
דורון תודה יש לי הבנה כללית לע
דורון תודה יש לי הבנה כללית לעיקרון הפעולה מה שאני מחפש זה יותר ידע על יתרונות וחסרונות מול מנועים שיש היום והאם יש ישומים למנוע הנ''''ל שידוע עליהם ראה קישור
סוף סוף יש שרטוט ואפשר להבין ל
סוף סוף יש שרטוט ואפשר להבין למה התכוון המשורר... זו הדרך היחידה להפעיל דיזל טורבו 2 פעימות כך שבית גל הארכובה יכיל שמן מנוע ולא יהיה צורך לערב שמן בדלק. אחת הבעיות העיקריות של מנוע 2 פעימות רגיל הינה רמת זיהום האויר הגבוהה כתוצאה משריפת השמן ולכן מנוע זה יכול לעמוד טוב יותר בתקני זיהום אויר ועים זאת לספק פעימת עבודה בכל 360 מעלות. אינני מכיר יישומים למנוע זה אך איני בטוח שהם רבים.
אתר טכני מעניין שעונה בצורה יפ
אתר טכני מעניין שעונה בצורה יפה על המנוע ניתן לטייל באתר ולראות נושאים אחרים המחשה והסבר קליל .http://www.howstuffworks.com/engine.htm
מנוע דיזל 2 פעימות עובד בדיוק
מנוע דיזל 2 פעימות עובד בדיוק כמו מנוע בנזין 2 פעימות רק שבו מתבצעת הזרקת דלק במקום ניצוץ. יש גם מנועים דו פעימיים ללא שסתומים כלל. היישום הכי נפוץ למנועים כאלה הוא באוניות סוחר, כמעט כולן מפליגות בעזרת מנועים דו פעימיים