תלחץ במקלדת על CAPS LOCK. עכשי
תלחץ במקלדת על CAPS LOCK. עכשיו הקש 4X4. מה קיבלת? ברוך הבא לעולם האמיתי!
ה CJ שלי לא לוקח כל כך הרבה ד
ה CJ שלי לא לוקח כל כך הרבה דלק בנסיעה עירונית אז אם תנאי הנהיגה שלך הם: 1. נסיעה עירונית כל הזמן בפקקים. 2. מזגן כל הזמן ובעוצמה מלאה, וגם המערכת. 3. אתה כל הזמן מאיץ בבת אחת זה הגיוני (וגם אז נראה לי מפוקפק) אחרת נקה פילטר אוויר ובדוק קרבורטור. בפרוזה שהיתה לי הגעתי ל 1 ל 13 מחוץ לעיר ואחד ל 9 בתוך העיר ממוצע 1 ל11 מעולם לא הגעתי לאחד ל 6.
בחשבון פשוט אתה מדבר על 6.6 קי
בחשבון פשוט אתה מדבר על 6.6 קילומטר לליטר ! עצתי לך למלא דלק ללא התיחסות לכסף עד קצה פתח המילוי (בסבלנות) עד שלא נכנסת טיפה, להרביץ נסיעה בדרך בין עירונית חיפה - תל אביב לא שעות עומס ולחזור על המילוי בדיוק באותה הצורה. בגדול אם עברת את ה10 קילומטר לליטר אתה בצד הנורמלי ואם יצא לך פחות יש מה לבדוק. כעקרון לא בודקים תצרוכת דלק בנסיעה עירונית מנוע לוקח כ 3 ליטר לשעה בסרק גם אם לא זזת מטר שלא לדבר על מזגן וכו''
קשה להאמין שזו כמות הדלק שהפרוזה אוכלת יש לי גם פרוזה שנת 92 ותאמין או לא אני עושה איתה באופן קבוע 500 ק''מ על מיכל של 50 חישוב פשוט 1:10. תוודע שהלחץ צמיגים שלך הוא תקין, תפנה למוסכניק שלך שיבדוק את הקרבורטור ויראה שהוא מכוון. כמו כן אל תתבייש לנהוג כמו זקנה וגם אם טוסטוס עוקף אותך ברמזור אז לא נורא בסוף רק אתה תרוויח.