18 במאי 2001 ב 18:45 6 תגובות 987 צפיות EtaiGr
מה דעתכם על קאיה ספורטז האם כדאי לקנות מודל 2001 / 2002
הוספת תגובה
  • 1. Saar 19 במאי 2001 ב 06:52

הי, אני בעליו של ספורטאז 97 מ

הי, אני בעליו של ספורטאז 97 מזה שבועיים, לפני כן הייתה לי ויטארה קצרה עדיין לא בדקתי את הרכב בשטח (זה מתוכנן לשבת הבאה) אבל על הכביש מדובר בעולם אחר, הרכב חזק משמעותית נוח ללא השוואה ! אם אתה קונה ספורטאז לפני שאתה יורד מהכביש מגן והגבה אותו !!! הרכב נמוך מאוד ומכלולים רגישים שעולים הרבה יותר מהמיגון נמצאים בתחתיתו. נראה לי שהספורטאז הוא קנייה משתלמת, ויטארה יקרה משמעותיתולא בהכרח עדיפה (למעט נושא השיפורים) בהצלחה. דרך אגב, קח בחשבון צריכת דלק גבוהה (משהו כמו 1 ל 7 עם צמיגים סטנדרטיים) סער 054-463731

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. yuvalsh 19 במאי 2001 ב 08:37

סער תתחדש על הספורטז. ביליתי

סער תתחדש על הספורטז. ביליתי שנתיים מרתקות על רכב כזה בדיוק ולאחרונה החלפתי למודל 2000. אני ממליץ על ביקור היכרות במוסך קאיה רכטמןברח'' שניצלר לי בלומפילד- ארהלה ודורון המשובחים. אם הגבהה ומיגון גחון אתה אלוף בשטח בעלי הטויוטות, טרופרים ושאר היקרים ישנאו אותך על ביצועים במחיר כה אטרקטיבי. אשמח להוסיף לך טיפים יובל (מגלן 315

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. radar 19 במאי 2001 ב 20:01

היי סער מתוכננן טיול ביום שני

היי סער מתוכננן טיול ביום שני 28/2 נחל יבניאל ותבור פרטים בהמשך נ.ב. הודעה זו גם לברק,גיא סמוראי,חגי פיני והזדמנות למוני להראות לנו מאיפה משתין ה... נעילה הכפולה(ושלא נצטרך לחלצו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. Saar 20 במאי 2001 ב 06:22

תודה יובל, הייתי אצל אריאל (שם

תודה יובל, הייתי אצל אריאל (שם ביצעתי את ההגבהה והמיגון) גיא, אני רוצה ליסוע בשבת, אני עדיין לא סגור על כיוון, יש שני מסלולים נחמדים: 1 לדרום - משדה בוקר ונחל הבשור (מסלול 10 בברקאי) 2 מסלול ראשון בספר לצפון - מגמלא לבניאס אתה מעוניין? ההודעה מכוונת כמובן גם לשאר החברה וכל מי שרוצה להצטרף. סער 054-463731 ד''''א, יובל, קיבלת את הפקס?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. radar 20 במאי 2001 ב 07:37

סער, מתי??

סער, מתי??

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. yuvalsh 20 במאי 2001 ב 17:57

סער, קיבלתי את הפקס, עדכנתי א

סער, קיבלתי את הפקס, עדכנתי את ההגדרות והכל ''''שמן זית'''' תודה- יובל

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול